- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ έγινε φθηνό Τα πιο grande εστιατόρια της Αθήνας παρακολουθούν τους καιρούς και φτιάχνουν ευέλικτα μενού με τα πιο αντιπροσωπευτικά τους πιάτα σε πολύ καλές τιμές. Και εμείς κερδισμένοι, και αυτά που βλέπουν ξανά τις σάλες τους γεμάτες. Πήγαινε άφοβα στα παρακάτω:
● DIONYSOS 12.00-18.00, μενού 5 πιάτων € 38 (210 9233.182)
● ΙΘΑΚΗ 12.00-17.00, θαλασσινό μενού € 38 (210 8963.747)
● BARAONDA Δευτ.-Πέμ., 2 μενού € 34 και € 36 (210 6444.308)
● THE PARLIAMENT μενού 4 πιάτων με κρασί ή αναψυκτικό, € 32 (ξεν. NJV Athens Plaza, 210 3352.400)
● MILOS μενού 5 πιάτων € 25 (Hilton, 210 7244.400)
● ΑΛΑΤΣΙ 13.00-19.00, μενού των € 20, € 25 και € 35 (210 7210.501)
● CIBUS Κήπος Ζαππείου, μενού με € 40 (210 3369.364)
● LA BRASSERIE Μπουφές μεσογειακών γεύσεων € 19 και € 12 (Ξεν. Τιτάνια, 210 3326.000)
e-γεύση
Μαρμελάδες με λίγη ζάχαρη, προϊόντα της ελιάς, φρέσκα ζυμαρικά, δυναμωτικούς χυμούς, gourmet λιχουδιές όπως πέστο και πατέ, όλα τους φτιαγμένα από βιολογικά υλικά, όλα τους πεντανόστιμα. Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις στο νέο διαδικτυακό κατάστημα www.natour.gr.
Tip: Δες και τα πολύ πρωτότυπα καλάθια, ωραία δώρα για κάθε περίπτωση.
SCHWEINCHEN DICK
Ο ναός του λουκάνικου! Μόλις άνοιξε, με σήμα τον… γουρουνάνθρωπο, σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ όσους τρελαίνονται για νόστιμες «γουρουνιές», ιδίως όταν είναι και μια σταλιά πιο εξευγενισμένες. Το S.D. ψήνει λουκάνικα Θουριγγίας, Κρακοβίας, Νυρεμβέργης, Βιέννης, τα συνοδεύει με πατατοσαλάτα ή/και πατάτες τηγανητές, έχει μπίρες γερμανικές, βέλγικες, τσέχικες και στα τυλίγει για το δρόμο ή για να τα φας επιτόπου. Ανοιχτό από τις 19.00 μέχρι τις 4.00 το πρωί, Παρασκευή & Σάββατο μέχρι το πρωί, για να αρχίσεις ή να τελειώσεις τη βραδιά σου χορτάτος με νόστιμο γερμανικό street food. Ιάκχου 9-11, Γκάζι, 693 7983556
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.