- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ποιος μπορεί να φανταστεί τα καλοκαίρια του χωρίς παγωτό; Είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη ζέστη, ο καλύτερος φίλος στις βόλτες και ο πιο πιστός σύντροφος στα θερινά ραντεβού των μπαλκονιών.
Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας παγωτό, μας αρέσει όμως να δοκιμάζουμε και καινούργιες γεύσεις. Αν κι εσύ αγαπάς τους πειραματισμούς, η πιο ανατρεπτική πρόταση που ακούσαμε για φέτος έρχεται από τα παγωτά Kayak και τον ελληνικό αγρό. Αμέ!
Η νέα σειρά παγωτών Kayak έχει όνομα λουλουδάτο και πολύ ρομαντικό. Στη σειρά Floral Creations θα βρεις γεύσεις που ξυπνάνε μέσα σου την άνοιξη. Παγωτό τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα, παγωτό λεβάντα, παγωτό με μάνγκο, τζίντζερ και γιασεμί, με λεμόνι και βασιλικό ή λουκούμι τριαντάφυλλο και άλλα πολλά γιατί…απ’ όλα έχει ο μπαξές. Δεν ξέρουμε αν είναι τα πιο νόστιμα, σίγουρα πάντως είναι τα πιο μυρωδάτα.

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες υπάρχει το Kayak Greek Frozen Yogurt. Φτιάχνεται από ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, καρπούς, φυτικές ίνες και βιταμίνες και θα το βρεις σε 8 γεύσεις (bio κινόα, αγνό με στέβια, βανίλια Μαδαγασκάρης, μούρα και βασιλικό, μέλι και σουσάμι, μπισκότα digestive, φρούτα του δάσους, σοκολάτα).
Κάνε λοιπόν χώρο στην κατάψυξη και το βραδάκι κάλεσε τους φίλους για παγωτό. Έτσι περνάνε τα πιο ωραία καλοκαίρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.