Resto

Ανακαλύπτοντας τις γεύσεις της Ελλάδας στο Ella Urban Greek Cuisine

Πεντανόστιμη ελληνική κουζίνα και πολλά νηστίσιμα πιάτα

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ella Urban Greek Cuisine

Ella Urban Greek Cuisine: το στέκι σου στη Μητροπόλεως για καλή ελληνική κουζίνα

Το Ella Urban Greek Cuisine βρίσκεται στον πολυσύχναστο δρόμο της Μητροπόλεως και δεν είναι απλώς ένα ακόμη εστιατόριο. Αντίθετα, είναι μια πύλη που σου ανοίγει τον δρόμο για να γευτείς την αυθεντική ελληνική γευστική εμπειρία, καθώς το μενού του χαρακτηρίζεται από δημιουργικές προσεγγίσεις και φυσικά συχνά ανανεώνεται συμβαδίζοντας με τις εποχικές αλλαγές.

Το Ella Urban Greek Cuisine δεν προσφέρει απλώς φαγητό αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης. Η κουζίνα του αντανακλά τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις με διεθνείς τάσεις και επιρροές.

Ella Urban Greek Cuisine

Ανακαλύψτε μια ποικιλία από συνταγές που αποπνέουν την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας, όπως η φημισμένη φέτα σαγανάκι με μανούρι Σίφνου γραβιέρα και καυτερό μπούκοβο, που συνοδεύεται από τσάτνευ περγαμόντο προσφέροντας μια εκρηκτική αίσθηση γεύσης. Από τα πολλά και νόστιμα κυρίως πιάτα, δοκιμάστε το ζυγούρι γιουβέτσι που ψήνεται με την παραδοσιακή τεχνική του ξυλόφουρνου και συνοδεύεται από αρωματικά βότανα και γαλομυζήθρα για μια απόλυτα αυθεντική ελληνική γεύση. Άλλη μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι ο «Μοσχαρίσιος Σιδηρόδρομος»,ένα εκλεπτυσμένο όσο και βαθιάς νοστιμιάς πιάτο με μοσχαρίσιο κρέας που σερβίρεται με πουρέ μελιτζάνας, αναδεικνύοντας μια παραδοσιακή γεύση που ανανεώνεται με σύγχρονες νότες.

Ella Urban Greek Cuisine

Αλλά και σε όσους νηστεύουν το Ella Urban Greek Cuisine προσφέρει πληθώρα από νηστίσιμες επιλογές. Ανάμεσα στα αγαπημένα νηστίσιμα πιάτα είναι η φάβα με ψητή ντομάτα,κάπαρη, ρίγανη και ελαιόλαδο, ένα πιάτο γεμάτο αρμονία γεύσεων. Στα «οπωσδήποτε» και πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού είναι και τα υπέροχα ντολμαδάκια καθώς και η ρεβυθάδα, δύο κλασικά νηστίσιμα πιάτα.

Ella Urban Greek Cuisine

Για τους λάτρεις των θαλασσινών, το χταπόδι αποτελεί μια απόλαυση που δεν πρέπει να χάσετε. Σερβίρεται στη σχάρα και αρωματίζεται με φρέσκο θυμάρι και λαδολέμονο ελιάς, ενώ συνοδεύεται από σκορδαλιά καρότου για μια απόλυτη γευστική εμπειρία.

Ella Urban Greek Cuisine
Ella Urban Greek Cuisine

Εκτός από την κουζίνα, το Ella Urban Greek Cuisine προσφέρει μια εκλεκτή γκάμα από τοπικές ετικέτες κρασιών,ταιριαστές με κάθε γεύση, πιάτο αλλά και διάθεση.Για ένα απόλυτα γλυκό φινάλε, απολαύστε το Cheesecake καραμέλας που συνοδεύεται με παγωτό γιαούρτι, ικανό να ευχαριστήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ella Urban Greek Cuisine

Στο Ella Urban Greek Cuisine, κάθε δείπνο είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε την πλούσια και πολυπρόσωπη γευστική κληρονομιά της Ελλάδας, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει παράδοση και σύγχρονη δημιουργικότητα.

Μητροπόλεως 26, Αθήνα, 210 3315547, www.ellarestaurant.gr, Fb: Ella Athens, Instagram: @ella.athens

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.