23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

Monster Burgers & Beers: Τρομερά burgers, ψαγμένες μπίρες και heavy μουσικές!

Το μπεργκεράδικο που λατρεύει η Πρωτογένους

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Monster Burgers & Beers στου Ψυρρή για ζουμερά burgers και ψαγμένες μπίρες

Φοβερό μπεργκεράδικο με χαρακτήρα σε όλα του, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της αγαπημένης γειτονιάς του Ψυρρή. Αμερικάνικο στιλ, proto metal μουσικές από τα late 60s και από τα 70s, ωραίοι και χαλαροί άνθρωποι που δίνουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Στο Monster Burgers & Beers, που δεν λείπει από κανένα Athens Street Food Festival, οι πρώτες ύλες είναι άριστες, οι σάλτσες χειροποίητες, οι τηγανιτές πατάτες φρέσκες σαν να τις έφτιαχνες στο σπίτι σου και τα burgers μια μαγεία, ενώ έχουν πάρει το όνομά τους από metal μπάντες!

Τι να πάρεις; Τι να πρωτοπάρεις να λες καλύτερα, γι’ αυτό κι εμείς θα σου προτείνουμε το πεντανόστιμο Ram Jam, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τσένταρ, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, κόκκινο λάχανο τουρσί, spicy jam και τριμμένα cuba cones, αλλά και το αξεπέραστο Atomic Rooster, με στήθος κοτόπουλο παναρισμένο σε panko, μανιτάρια σοτέ, crispy κρεμμύδια, ρόκα, jalapenos, sweet chili mayo και beer sauce! Μην παραλήψεις να δοκιμάσεις τα λαχταριστά sides, γλυκοπατάτες με truffle mayo, πατάτες τηγανιτές με pulled pork και cheddar sauce, αλλά και τα τραγανά chicken strips που συνοδεύονται με μαγιονέζα sweet chili.

Όλα αυτά μπορείς να τα συνδυάσεις τέλεια με κάποια από τις εξαιρετικές του μπίρες, από κρητική μπίρα Draft μέχρι επιλεγμένες ετικέτες από αμερικανικές και αγγλικές ζυθοποιίες, αλλά και με draft κοκτέιλ Μαργαρίτα! Ανοιχτά από Τρίτη έως και Κυριακή 13.00 – 24.00, και delivery μέσω Wolt και e-Food.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ