23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

Busty's Burger: 11 burgers το ένα καλύτερο από το άλλο

Η θρυλική καντίνα-μπεργκεράδικο στο Μαρούσι

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Busty's Burger: μία καντίνα στο Μαρούσι σερβίρει τα τέλεια burgers

Θαυματουργή καντίνα-μπεργκεράδικο, με 11 φοβερά burgers, όλα τους ένα κι ένα! Η Busty’s Burger λειτουργεί εδώ και τρεισήμισι χρόνια, πάντα στο ίδιο σημείο, ένα σημείο που έχει φέρει πολύ κόσμο από κάθε γωνιά της Αθήνας για τα λαχταριστά burgers – τα οποία όλα έχουν γυναικεία ονόματα. Ο ιδιοκτήτης της Νίκος Γεντίμης έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο. Έζησε 17 χρόνια στο εξωτερικό, αλλάζοντας χώρα κάθε έξι μήνες. Από τις εμπειρίες αυτών των ταξιδιών προέκυψαν και όλες οι συνταγές, με όλα τα υλικά να είναι χειροποίητα και τις πρώτες ύλες προσεκτικά διαλεγμένες.

Ο κατάλογος έχει μόνο burgers (και πατάτες τηγανητές) και όλα τους έχουν μπιφτέκι 200 γραμμαρίων από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά. Από εκεί και πέρα εναλλάσσονται τα υλικά. Η πεντανόστιμη Mary, για παράδειγμα, εμπλουτίζεται με τυρί τσένταρ, μπέικον, τηγανητό αυγό, καραμελωμένα κρεμμύδια και άισμπεργκ. Θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσετε και την Alyssa, με μπέικον, τυρί τσένταρ, ωμό κρεμμύδι, ρόκα, χαλαπένιος και σος γουακαμόλε, αλλά και την Pamela, το μόνο burger του καταλόγου που είναι με κοτόπουλο παναρισμένο, μαζί με μπέικον και τσένταρ. Σίγουρα θα τις λατρέψετε όλες!

Σημειώστε ότι η Busty’s Burger λειτουργεί από Τετάρτη έως και Σάββατο από τις 18.00 έως τις 24.00 και εκτός από take away μπορείτε να κάνετε ένα τηλέφωνο για να παραγγείλετε, προκειμένου να μην περιμένετε. Κι ένα extra tip: έτσι κι αλλιώς κάντε ένα τηλέφωνο πριν, εάν πρόκειται να πάτε αργά Παρασκευή ή Σάββατο, γιατί, είπαμε, τα burgers της Busty’s γίνονται ανάρπαστα και μπορεί να έχουν τελειώσει!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ