23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

Pizza Λαϊκόν: Πίτσα, πεϊνιρλί, κλαμπ σάντουιτς και burgers σπιτικά μαγειρεμένα!

Το νέο street food στέκι στο Γουδί

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Pizza Λαϊκόν μόλις άνοιξε στο Γουδί και μαγειρεύει σπιτικές πίτσες, πεϊνιρλί, burgers και άλλες νοστιμιές

Πολλές φορές είναι η ίδια η ζωή που σε πάει εκεί που πρέπει και κάπως έτσι συμβαίνει και με την ιστορία του Pizza Λαϊκόν, το οποίο άνοιξε πολύ πρόσφατα, στις αρχές του 2023. Η αρχή έγινε πριν από 18 χρόνια, όταν μια οικογένεια που ήρθε από την Κρήτη άνοιξε ένα μικρό παραδοσιακό τυροπιτάδικο στον από πάνω δρόμο, στην Αγίου Θωμά 36, που εξακολουθεί να υπάρχει. Το τυροπιτάδικο αυτό αγαπήθηκε, έγινε γνωστό στόμα με στόμα και η απαίτηση ήταν λαϊκή: κάντε και delivery.

Αυτό ακριβώς κάνει το Pizza Λαϊκόν, το οποίο ετοιμάζει καθημερινά εκλεκτές γεύσεις, σπιτικά μαγειρεμένες, που μπορείτε να απολαύσετε είτε take away είτε μέσω delivery. Πεντανόστιμες πίτσες, ανεπανάληπτα πεϊνιρλί, κλαμπ σάντουιτς και μπιφτέκια, μαζί φυσικά με καλοφτιαγμένους καφέδες αλλά και ένα φοβερό κέικ βανίλια που παρασκευάζεται και σερβίρεται ολόφρεσκο καθημερινά.

Να σας προτείνουμε τη λαχταριστή πίτσα Λαϊκόν special, με χειροποίητη, όπως και όλα σχεδόν τα προϊόντα, σάλτσα Λαϊκόν, γκούντα, φέτα, μπέικον, πεπερόνι, κρεμμύδι, πιπεριά και μανιτάρια, το πεντανόστιμο πεϊνιρλί με σπιτικά μαγειρεμένο κιμά και μιξ τυριών, αλλά και το burger σε φωλιά, με σάλτσα ντομάτας Λαϊκόν, λαχταριστό μπιφτέκι, μιξ τυριών και καπνιστό μπέικον, που συνοδεύεται από τηγανητές πατάτες και dip cocktail σος (θα βρείτε και μερίδα μπιφτέκι). Κρατήστε και τις ώρες λειτουργίας και απολαύστε το: Καθημερινά 08.00 με 12.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ