23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

TGI Fridays™: Handcrafted Burgers στο αγαπημένο στέκι της πόλης

Τα burgers των TGI Fridays™ κρύβουν πίσω τους δεξιοτεχνία και μεγάλη φροντίδα στην κάθε παρασκευή

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δοκιμάσαμε τα Handcrafted Burgers των TGI Fridays™ και μεταδίδουμε!

Με τα δάχτυλα, αγγίζεις το ψωμάκι brioche, τόσο αφράτο που μοιάζει με μικρό σύννεφο. Είναι ακόμα ζεστό. Ύστερα το δαγκώνεις και φανερώνεται ο αληθινός παράδεισος: ένα ζουμερό μπιφτέκι, που δεν μπορείς να το μπερδέψεις με κανένα άλλο. Έτσι γίνεται όταν μπροστά σου έχεις ένα handcrafted burger, σαν εκείνο των TGI Fridays™.

Τα burgers των TGI Fridays™ έχουν αφήσει εποχή, ακριβώς γιατί κανένα συστατικό τους δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Αντίθετα, κρύβουν πίσω τους δεξιοτεχνία και μεγάλη φροντίδα στην κάθε παρασκευή. Το φρέσκο μπιφτέκι είναι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα ή μπαχαρικά, όπως θα έπρεπε να είναι το μπιφτέκι που μπαίνει σε κάθε burger. Το ψωμάκι brioche που το αγκαλιάζει, παρασκευάζεται καθημερινά χωρίς καθόλου συντηρητικά, ενώ τα λαχανικά είναι ολόφρεσκα και οι sauces αυστηρά χειροποίητες.

Όσο για τις συνταγές των burgers αυτό είναι ένα άλλο, πεντανόστιμο κεφάλαιο… Τα TGI Fridays™ πάντα ακολουθούν τις διατροφικές τάσεις, τα trends της κάθε εποχής, και το αποτέλεσμα είναι λαχταριστά burgers που δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί. Δοκίμασε το Philly Cheesesteak Burger με φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι και τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας, ψημένο στη σχάρα, που τόσο καλό ταίρι κάνει με τα σοταρισμένα κρεμμύδια, το cheddar και τη λιωμένη Queso Cheese sauce… Το Truffle Parmesan Burger, με καπνιστό τυρί Gouda και Truffle Parmesan sauce θα σου μείνει αξέχαστο χάρη στη μοναδική, χαρακτηριστική του γεύση, ενώ το Californian Chicken Dream με στήθος κοτόπουλου σχάρας και φρέσκο guacamole είναι για εσένα που λατρεύεις το κοτόπουλο. Τι θα έλεγες για ένα ταξίδι στο μακρινό Τέξας; Παράγγειλε το Texan Cowboy με μοσχαρίσιο burger, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου και τραγανά frizzled onions κι είσαι ήδη εκεί! Αν, τώρα, είσαι vegetarian, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Homemade Quinoa Burger με χειροποίητο μπιφτέκι λαχανικών από τρίχρωμη quinoa, κόκκινα φασόλια, Soya sauce και θυμάρι, αλλά και το Beyond Meat Cheeseburger Burger, το πρώτο παγκοσμίως Plant-Based Burger με φυτική πρωτεΐνη, χωρίς σόγια και χωρίς γλουτένη.

Τα καλύτερα μυστικά τα κρατήσαμε για το τέλος… Σε αυτά ανήκει το απολύτως μοναδικό The Italian Job Burger! Με διπλή Mozzarella, Garlic Parmesan sauce, φέτες Pepperoni και Spicy Pizza sauce είναι η λύση όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στο δίλημμα “burger ή pizza”. Και φυσικά, κλασική αξία αποτελεί πάντα το Fridays™ Signature Glazed Burger με την αυθεντική Fridays™ Signature Glazed με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey και τραγανά Onion Rings. Δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την top λίστα των επιλογών!

Όλα αυτά τα λαχταριστά burgers μπορείς να τα συνδυάσεις με τα signature cocktails που ετοιμάζουν οι έμπειροι bartenders των TGI Fridays™, όπως τη θρυλική Fridays™ Classic Margarita, τη Spicy Pineapple Margarita ή το φρουτώδες Tropical Island. Κι έτσι, με αξέχαστα νόστιμα burgers και άπαιχτα cocktails, ούτε που θα καταλάβεις πώς ήρθε τόσο γρήγορα η Παρασκευή…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ