23 στέκια της Αθήνας με ακαταμάχητο street food

No Mama’s boy: Στο νέο ethnic street food στέκι είναι όλα σπιτικά

Το μαγαζί με τα πορτοκαλί χρώματα που σου ανοίγει την όρεξη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

No Mama’s boy: ένα νέο, νόστιμο street food στέκι στους Αγίους Αναργύρους

Μπορεί στην Ελλάδα να αγαπάμε το μαμαδίστικο φαγητό, όμως άλλο τόσο ενθουσιαζόμαστε και με το street food! Όλες αυτές τις νόστιμες, ποιοτικές και προσιτές επιλογές που συντροφεύουν τις αθηναϊκές μας βόλτες. Ένα νέο street food στέκι είναι το No Mama’s Boy στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί θα γευτείς «εκρηκτικό» φαγητό, με την υπογραφή του Γιάννη Ζώη, αποκλειστικά φτιαγμένο “for the streets” και όχι από την κουζίνα της μαμάς παρότι μπορεί και να στη θυμίσει μια και όλες οι παρασκευές (μπιφτέκια, κρέατα, σάλτσες, παναρίσματα) είναι σπιτικές και οι πρώτες ύλες πάντα φρέσκες. Έχεις φάει ποτέ προβατίνα σε burger; Αν όχι, τότε παράγγειλε το Local Cheese burger: brioche bun με μπιφτέκι προβατίνας, κρέμα φέτας, μαρμελάδα ντομάτας και πίκλα κρεμμυδιού– απλά λιώνει στο στόμα! Μεγάλη νοστιμιά και τα fried chicken boxes: original, με καπνιστή ή καυτερή σάλτσα στη single ή family –και μεγαλύτερη– εκδοχή, αν πας με την παρέα σου. Στα must είναι και το Crunchy Cloud: αφράτο ψωμάκι brioche με τραγανό φιλέτο κοτόπουλο, μπέικον, gouda, iceberg, ντομάτα και No mama’s sauce.

Όμως, τι είναι ένα meal αν δεν περιλαμβάνει τραγανές τηγανητές πατάτες; Μισό! Για αυτό διάλεξε και ένα από τα potato meals: Κλασικές, Sticky με cheddar και μπέικον και Meaty με cheddar, BBQ sauce και όποιο κρεατικό θες. Μια παγωμένη μπίρα είναι ό,τι πρέπει για αυτό το street γεύμα. Προτιμάς Jasmine, Chloe ή Νύμφη; Αν κάποια νύχτα σε βγάλει ο δρόμος σου προς τα εδώ και το στομάχι στέλνει σήμα μεταμεσονύχτιας λιγούρας, ξέρεις σε ποιον να απευθυνθείς. Στο μαγαζί με τα πορτοκαλί χρώματα που σου ανοίγουν την όρεξη και με τη neon πινακίδα. To No Mama’s Boy λειτουργεί

Κυριακή - Πέμπτη 18.00-01.00 και Παρασκευή - Σάββατο 19.00-02.00, ενώ σύντομα θα ανοίγει από τις 13.00. Εκτός από τα self service τραπεζάκια του για επιτόπιες απολαύσεις έχει υπηρεσίες delivery και take away.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ