20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

La crêpière de l'Acropole: Για λαχταριστές κρέπες, pancakes και βάφλες

Εκεί που χτυπάει η καρδιά της ιστορικής πόλης της Αθήνας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο La crêpière de l'Acropole για brunch παρέα με καφέ, ρόφημα ή ένα δροσιστικό απεριτίφ ή κοκτέιλ

Εκεί που χτυπάει η καρδιά της ιστορικής πόλης της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη στον αριθμό 3, κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης, η La crêpière de l'Acropole ανοίγει την πόρτα της από το πρωί για να υποδεχτεί το κοινό που θα απολαύσει λαχταριστές κρέπες, pancakes, βάφλες και όχι μόνο!

Στην πραγματικότητα σχεδόν όλα τα εδέσματα της κρεπερί μπορεί να τα απολαύσει κανείς σαν brunch παρέα με καφέ, ρόφημα ή ένα δροσιστικό απεριτίφ ή κοκτέιλ. Τόσο οι κρέπες όσο και τα pancakes σερβίρονται είτε με αλμυρούς είτε με γλυκούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα δημιουργούν πεντανόστιμες ομελέτες με υλικά της προτίμησής σας.

Ακόμα, στη La crêpière de l'Acropole μπορεί κανείς να δοκιμάσει το δικό τους croque madame με χειροποίητη φρέσκια μπεσαμέλ, τα αλμυρά pancakes με το τηγανητό αυγό με τον ζουμερό κρόκο, την κρέπα αλά κρεμ με τη ζεστή γέμιση που ετοιμάζεται στην κρεπιέρα την ώρα της παραγγελίας, αλλά και τα  banoffee pancakes με την αληθινή καραμέλα γάλακτος. 

Τόσο το μείγμα της κρέπας όσο και των pancakes παρασκευάζονται με αγνά υλικά εδώ και για αυτό έχει ισορροπημένη υφή και γεύση, ενώ οι άνθρωποι της La crêpière de l'Acropole φροντίζουν όλα τα υλικά να είναι πρώτης ποιότητας για να δημιουργούν αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. 

Όλα τα εδέσματα σερβίρονται από τις 8 το πρωί ως τις 11 το βράδυ, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε και μέσω της e-Food και της ΒΟΧ για κατ’ οίκον απόλαυση! 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ