20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

Beauty Killed the Beast: all day καλοπέραση, με brunch, bar food, σούπερ κοκτέιλ και ωραίες μουσικές

Tα καλύτερα για κάθε ώρα της ημέρας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Beauty Killed the Beast, το φτιαγμένο με άριστης ποιότητας υλικά brunch, θα σας προτείνει κάποιες λαχταριστές δημιουργίες.

Στο υπέροχο νεοκλασικό της Παραμυθίας, με τον πεζόδρομο να είναι μια όαση για τις χειμωνιάτικες ημέρες μας και τον εσωτερικό χώρο να θυμίζει ταινία εποχής, το Beauty Killed The Beast έκλεισε πρόσφατα τα πέντε χρόνια λειτουργίας του, επιμένοντας στη φιλοσοφία που το έφτασε μέχρι εδώ: All day χαρακτήρας, με τα καλύτερα για κάθε ώρα της ημέρας.

Η μέρα ξεκινά με καλοφτιαγμένο καφέ Lavazza La Reserva de Tierra από την Κολομβία, με αρωματικό χαρμάνι 100% Arabica. Δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός καφές αλλά μεταδίδει ταυτόχρονα την εξαιρετική προσπάθεια του Lavazza Foundation, που βοηθάει πάνω από 100 οικογένειες αγροτών στο Meta να αποκαταστήσουν τις φυτείες που έχουν καταστραφεί λόγω των μακροχρόνιων ένοπλων συγκρούσεων. Αυτήν την προσπάθεια αναδεικνύει το Beauty Killed the beast, επιλέγοντας να γίνει Coffee Defender και να μεταδώσει έτσι το μήνυμα του βιώσιμου καφέ.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί το brunch, το οποίο σερβίρεται καθημερινά έως τις 17.00. Φτιαγμένο με άριστης ποιότητας υλικά, θα σας προτείνει κάποιες λαχταριστές δημιουργίες, όπως τα pancakes με αυγά scrambled, τυρί και μπέικον, τον φοβερό καγιανά, με αυγά scrambled, φρέσκια ντομάτα, φέτα και φρέσκα μυρωδικά, αλλά και τα vegan scrambled αυγά από tofu με αβοκάντο, μανιτάρια, κρεμμύδι και ντοματίνια. Από το brunch μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γλυκές προτάσεις, όπως τα pancakes, αλλά και το τέλειο προφιτερόλ!

Η κουζίνα συνεχίζει και μετά τις 17.00 να ετοιμάζει ξεχωριστές γεύσεις, που κινούνται στη λογική του bar food, όπως bao bans, tacos, mini burgers, pizza, απόλυτα ταιριαστές με την ενημερωμένη κάβα και τα signature cocktails και κάπως έτσι, με ωραίες funky, jazz, 80s και 90s μουσικές, η ζωή περνάει όμορφα. Θα το βρείτε ανοιχτά καθημερινά, από τις 11.00 τις καθημερινές και από τις 10.00 τα Σαββατοκύριακα, έως τις 03.00 Παρασκευή και Σάββατο και έως τις 02.00 τις υπόλοιπες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ