20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

A Priori Athens, λαχταριστό brunch στην πλατεία Λαμπρινής

«Ξεκίνα την ημέρα σου με έναν καφέ στον ήλιο και τελείωσέ τη με ένα κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια»

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο A Priori Athens, από το πρωί δοκιμάζεις λαχταριστές προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά πιάτα.

«Ξεκίνα την ημέρα σου με έναν καφέ στον ήλιο και τελείωσέ τη με ένα κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια» – αυτή είναι η φιλοσοφία του all day bar A Priori Athens. Στη θέση ενός ιστορικού καφενείου της περιοχής, εκεί που οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται στην όμορφη πλατεία Λαμπρινής, η ρουστίκ διακόσμηση του spot, οι φλοράλ ταπετσαρίες και το ξύλινο μπαρ με τις marble λεπτομέρειες συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις τον specialty coffee σου, το delicious χειροποίητο brunch (με vegan και healthy επιλογές), το ιδιαίτερο φαγητό ή το δροσερό κοκτέιλ παρέα με τους αγαπημένους σου.
Εδώ από το πρωί δοκιμάζεις λαχταριστές προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά πιάτα, όπως το ακαταμάχητο Croque Madame σε φέτες brioche με χοιρινή πορκέτα Καρδίτσας, mix τυριών, bio αυγό, μπεσαμέλ μανιταριών και φρέσκια πράσινη σαλάτα, τα πεντανόστιμα scrambled eggs με βιολογικά αυγά, προζυμένιο ψωμί, κρέμα τυριού, αβοκάντο και μανιτάρια, αλλά και γευστικά bagel με αγαπημένο το prosciutto di Parma Bagel με bio αυγό, Prosciutto di Parma, κρέμα αβοκάντο, hollandaise sauce και πράσινη σαλάτα.
Οι λάτρεις του γλυκού, με τον κατάλογο να έχει επιμεληθεί ο pastry chef, Δημήτρης Χρονόπουλος, οπωσδήποτε να μη φύγουν αν δεν γευτούν pancakes λουσμένα με μπόλικη σοκολάτα, το χορταστικό profiterole με σουδάκια γεμισμένα με κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και σάλτσα σοκολάτας Valrhona, ή το soufflé au chocolat, το ρευστό κέικ σοκολάτας με ζάχαρη καρύδας, παγωτό, βανίλια Μαδαγασκάρης! Επίσης, cheesecake με λευκή σοκολάτα που λιώνει στο στόμα, βανίλια Μαδαγασκάρης και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους, τα μοσχοβολιστά κρουασάν σε διάφορες γεύσεις με κορυφαία αυτή της πραλίνας σοκολάτα αλλά και το διαφορετικό banoffee με toffee, καραμέλα, μπισκότο σοκολάτας και μπανάνα που όμοιό του δεν έχεις απολαύσει. Φυσικά δεν λείπουν και οι healthy bars και τα sweet tooth για τους πιο fit. Πριν φύγεις ρώτησέ τους για τη σούπα, το κέικ και την αλμυρή τάρτα της ημέρας, ενώ θα βρεις εξαιρετικές επιλογές και σε πεϊνιρλί, pizza, burgers, bao buns, pasta και rissotti.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ