20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

The Brunchers: Ο ναός του brunch υπάρχει στου Ψυρρή

Kαθημερινά μαγειρεύει όλα τα κλασικά πιάτα του brunch που αγαπάμε (συν μερικά ακόμα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα) και το κάνει όσο καλύτερα γίνεται

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το The Brunchers είναι ένα στέκι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο brunch.

Ακουμπάω το πιρούνι στα αυγά ποσέ κι εκείνα απελευθερώνουν τον υγρό τους κρόκο. Κυλάει πάνω στο τραγανό μπέικον, στην καπνιστή γαλοπούλα, φτάνει μέχρι το λαχταριστό ψωμάκι muffin, ύστερα μπλέκεται με την πλούσια σάλτσα Hollandaise – την καλύτερη που έχω φάει εδώ και αρκετό καιρό. Τα αυγά Benedict, αυτό το κλασικό πιάτο του brunch, εδώ απογειώνονται – και υπάρχει λόγος… Το The Brunchers είναι ένα στέκι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο brunch. Αυτό σημαίνει ότι καθημερινά μαγειρεύει όλα τα κλασικά πιάτα του brunch που αγαπάμε (συν μερικά ακόμα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα) και το κάνει όσο καλύτερα γίνεται. Για να το πετύχει, χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορούν να βρεθούν (σ.σ. αξίζει να τονίσουμε ότι πολλά από τα τυροκομικά προϊόντα προέρχονται από την Αμφιλοχία, πατρίδα του ιδιοκτήτη) και τις συνταγές του εξαιρετικού σεφ Ιωσήφ Συκιανάκη, ο οποίος έχει επιμεληθεί το μενού. Εκτός από τα The Brunchers Benedict που αναφέραμε παραπάνω, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τα αυγά ποσέ πάνω σε αφράτο κουλούρι Θεσσαλονίκης με λουκάνικα Μυκόνου, θυμάρι, κρέμα παλαιωμένης γραβιέρας, παπαρουνόσπορο, όπως και τα αυγά ποσέ μέσα σε αβοκάντο με κόκκινη πιπεριά, πικάντικη φέτα, χυμό lime, σάλτσα Hollandaise και φρυγανισμένο ψωμί. Επίσης, με τίποτα μην φύγεις χωρίς έστω μία μπουκιά από τα (εκπληκτικά!) pancakes… Για να συνοδεύσεις το brunch σου θα βρεις υπέροχο καφέ και brunch cocktails, ενώ για τους πολύ πεινασμένους υπάρχουν και μερικά πιάτα lunch, όπως πίτσα, pasta και burgers. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 08.00-16.00, Σαββατοκύριακα: 08.00-17.00.

Extra tip: Εκτός από το φαγητό, η ειλικρινά εγκάρδια εξυπηρέτηση στο The Brunchers είναι που κάνει τη διαφορά και ο λόγος που το στέκι αυτό έρχεται πρώτο στις κριτικές των επισκεπτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ