20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

Holy llama: Οι πιο νόστιμοι φούρνοι της πόλης με plant-based λιχουδιές

Θεϊκά κρουασάν, φοβερά τα κρουασάν και τα cruffins του μήνα, κέικ, τάρτες, μπριός, όλα τους αξέχαστα, όπως και οι προτάσεις για brunch

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Holy llama: H πιο νόστιμη vegan επιλογή για πρωινό, light lunch και aperitivo

Γυρίστε λίγο στα παιδικά σας χρόνια και θυμηθείτε τα αρώματα που σας τύλιγαν μπαίνοντας σε κάποιο φούρνο! Αρώματα που δεν ξεχνάμε ποτέ, όπως ένα φρεσκοψημένο κρουασάν βουτύρου! Φανταζόσασταν ότι ένας φούρνος μπορεί να προσφέρει όλα αυτά τα νόστιμα που έχει στις βιτρίνες του αποκλειστικά και μόνο σε vegan εκδοχή; Μπορεί και μας το απέδειξε το Holy Llama που άρχισε τη λειτουργία του τον περασμένο Φεβρουάριο, στον Υμηττό, έχοντας μόνο φυτικής προέλευσης προϊόντα και τίποτα ζωικό.

Ο φούρνος Holy Llama στον Υμηττό, λοιπόν, ο οποίος λειτουργεί με take away και με παραγγελίες για το σπίτι ή το γραφείο, άνοιξε από τον Σεπτέμβριο και στο Σύνταγμα και, μάλιστα, για καλή μας τύχη και για dine in. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί την πιο νόστιμη plant-based επιλογή για πρωινό, light lunch και aperitivo, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο εποχιακά προϊόντα, λαχανικά από τη φάρμα που διατηρούν στον Ωρωπό και προσφέροντας όλες τις αγαπημένες συνταγές του φούρνου στον Υμηττό, που αποτελεί και το παρασκευαστήριό τους. Θεϊκά κρουασάν (αγαπημένα τα Wonder Wheel με γεμίσεις όπως καραμέλα, σοκολάτα, βιολογικό φιστίκι Αιγίνης), φοβερά τα κρουασάν και τα cruffins του μήνα, κέικ, τάρτες, μπριός, όλα τους αξέχαστα, όπως και οι προτάσεις για brunch: Θα λατρέψετε το Tofu Scramble, που είναι χειροποίητο bagel με τυρί κρέμα, tofu scramble, γαλλική σαλάτα, ντομάτα, αβοκάντο, vegannaise και φύτρες, αλλά και τον καγιανά, με σπασμένο τόφου, ντομάτα, αβοκάντο, εποχική σαλάτα, σπιτική βινεγκρέτ, που συνοδεύεται με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί. Σημειώστε και το εορταστικό ωράριο που ισχύει ήδη: Κατάστημα στη Νίκης 08.00-21.00 τις καθημερινές και 09.00-19.00 τα Σαββατοκύριακα, κατάστημα στον Υμηττό 08.00-16.00 τις καθημερινές, 09.00-17.00 Σαββατοκύριακα.

Extra tip: Να μπείτε στο e-shop του (www.holyllama.gr) για να κάνετε τις παραγγελίες σας για εσάς ή για δώρα σε πρωινά και brunch σε box.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ