20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

Buena Vista Social Bar, τo brunch με την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη

Ένα πελώριο, αχνιστό Croque Madame προσγειώνεται μπροστά σου και η μυρωδιά του σου ανοίγει (κι άλλο) την όρεξη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H ταράτσα του Buena Vista που κοιτάει τον Παρθενώνα κατάματα, σερβίρει το τέλειο brunch, που γίνεται ακόμα πιο λαχταριστό χάρη στις λατινοαμερικάνικες πινελιές. 

Ένα πελώριο, αχνιστό Croque Madame προσγειώνεται μπροστά σου και η μυρωδιά του σου ανοίγει (κι άλλο) την όρεξη. Το πιάτο αυτό είναι μάλλον η μοναδική αφορμή στον κόσμο για να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου από την απίστευτη θέα που απλώνεται μπροστά σου. Το Buena Vista Social Bar αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε όχι μόνο για την αστείρευτα κεφάτη διάθεσή του, τις ταξιδιάρες μουσικές και τα τέλεια cocktails, αλλά και για την ασυναγώνιστη θέα στον Ιερό Βράχο. Αυτή, λοιπόν, η ταράτσα που κοιτάει τον Παρθενώνα κατάματα, σερβίρει επίσης και το τέλειο brunch, που γίνεται ακόμα πιο λαχταριστό χάρη στις λατινοαμερικάνικες πινελιές. Ανάμεσα στα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι η ιδιαίτερη ομελέτα με την tortilla (έπος!), το Monte Christo (δηλαδή αυγόφετες με διπλό ζαμπόν, διπλό τυρί gouda και σπιτική μαγιονέζα που συνοδεύονται από μαρμελάδα φρούτων του δάσους και ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες), αλλά και το πρωινό πλατό για δύο άτομα που περιλαμβάνει περίπου… τα πάντα! Το λαχταριστό brunch σερβίρεται καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10.00 έως τις 17.00, ενώ από τη 13.00 είναι διαθέσιμος και ο κατάλογος του φαγητού, για όποιον θέλει. Επίσης να πούμε, ότι το ίδιο λαχταριστό brunch σερβίρεται και στο αδερφάκι του Buena Vista Social Bar, το εξωτικό El Tropicana. Θα το βρεις κατεβαίνοντας τη μυστική σκάλα που οδηγεί στην πλατεία Αβησσυνίας, για να απολαύσεις brunch με θέα το γιουσουρούμ!
Extra tip: Εν όψει Χριστουγέννων το Buena Vista Social Bar στολίστηκε (και μάλιστα φαντασμαγορικά!) και ετοιμάζει πολλά Christmas parties, που κάτι μας λέει ότι για άλλη μια φορά θα γράψουν ιστορία…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ