- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Umami Panda, το νέο ασιατικό της πόλης μόλις άνοιξε στο Κουκάκι
Έτοιμοι για ένα καλοκαιρινό ταξίδι πολυασιατικών γεύσεων;
Το νέο εστιατόριο της πόλης βρίσκεται στο Κουκάκι, λέγεται Umami Panda και σερβίρει πολυασιατική κουζίνα
Η πιο γευστική γειτονιά της Αθήνας, πάντα έχει και από ένα νόστιμο νέο για να μας ανοίξει την όρεξη. Αυτή τη φορά, το καινούργιο νέο λέγεται Umami Panda και μόλις άνοιξε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους πεζόδρομους της πόλης. Στη Γεωργάκη Ολυμπίου, λοιπόν, πλέον μπορείτε να ταξιδέψετε στα βάθη της Ασίας μέσα από την πολυασιατική κουζίνα του ολοκαίνουργιου αυτού εστιατορίου.
“Umami” σημαίνει «η καλή γεύση», «η νοστιμιά» και περιγράφει πλήρως ό, τι θα συναντήσετε εκεί. Χωρίς υπερβολή, κάθε μπουκιά και μυρωδιά προκαλεί μια έκρηξη γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων. Από το δροσερό sushi μέχρι τα τρυφερά bao buns και τις άκρως αρωματικές σούπες, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι στο Κουκάκι θα περάσει τρομερά νόστιμα.
Γεωργάκη Ολυμπίου 8, Κουκάκι, 210 9218522, FB: @Umamipanda, insta: umamipanda
Φωτογραφίες: Θανάσης Καρατζάς
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.