Resto

Bites & Wine. Το νέο tapas bar έχει την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου

Comfort γεύσεις και αναπάντεχοι γευστικοί συνδυασμοί σε…μπουκιές!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lazarou-anoigma.jpg

Κάνε εικόνα: Έξω έχει κρύο, ίσως χιονίσει σε λίγο. Εσύ όμως είσαι καλά προστατευμένος στη ζεστή σάλα. Πίνεις μικρές γουλιές από το κρασί σου. Νιώθεις όμορφα. Σε λίγο στο τραπέζι σου θα έρθουν μικρές μπουκίτσες ή αλλιώς tapas από τον πρώτο σεφ που πήρε αστέρι Michelin στην Ελλάδα.

biteswines-photo-2-tapas-lazarou-1.jpg
biteswines-photo-2-tapas-lazarou-2.jpg

Ο Λευτέρης Λαζάρου κάνει κίνηση ματ και μας αφοπλίζει. Πριν λίγες μέρες άνοιξε το Bites& Wines, απέναντι ακριβώς από το Varoulko Seaside. Comfort γεύσεις και αναπάντεχοι συνδυασμοί σε μπουκιές ή μικρά πιάτα με a la carte προτάσεις και μενού που αρχίζει από τα €35.

lazarou-making-tapas-photo.jpg

Ένα «παιχνίδι» το χαρακτηρίζει ο βραβευμένος σεφ. Ένα νόστιμο παιχνίδι συμπληρώνουμε εμείς και ρίχνουμε κλεφτές ματιές στον κατάλογο: Κρέμα καγιανά με αυγοτάραχο, φάβα με καπνιστό σκουμπρί και μουστάρδα με άρωμα μανταρίνι, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο γεμισμένα με ριζότο σουπιάς και ρυζοκροκέτα με μελάνι, στρείδι σεβίτσε, εκλέρ με καρπάτσο λαβράκι και καπνιστό οξύρρυγχο, μπαρμπούνι με κρέμα αρακά αρωματισμένη με φιστίκια Αιγίνης και καπνιστό τσάι, είναι μόνο μερικές από τις λιχουδιές που θα δοκιμάσετε. Plus: όλα τα τάπας μπορούν να συνδυαστούν με ποικιλία κρασιών σε ποτήρι από τη Fine Wine List με κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.

lazarou-tapas-photo.jpg

Ακτή Κουμουνδούρου 54 (απέναντι από το Varoulko Seaside), Μικρολίμανο, 210 5228400

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ