- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
P.S. Pecora, καινούργιο το bar resto αλλά παλιά η αγάπη
Θα σε δω και πάλι στο μοναστηριακό τραπέζι;
Το Pecora Nera ήταν για πολλούς από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας. Όλοι είχαν να λένε για το καλό του φαγητό, για το μπαρ και για τον Σαμ, για τις ωραίες μουσικές αλλά μεταξύ μας δεν ήταν αυτοί μόνο οι λόγοι της …μεγάλης επισκεψιμότητας. Όλοι πηγαίνανε γιατί πολύ απλά εκεί, στο μοναστηριακό τραπέζι, όλους θα τους συναντούσαν.
Πάνε λίγα χρόνια που έκλεισε και ακόμα πολλοί το συζητάνε. Μέσα της το καλλιεργούσε και η ιδιοκτήτριά του, η γνωστή σε όλους Τζένυ Χρονοπούλου. Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν μπήκε επικεφαλής στην καινούργια έκδοση του παλιού και επιτυχημένου Pecora Nera που τώρα λέγεται P.S. Pecora και βρίσκεται λίγο πιο πάνω, στο Ψυχικό.
Ο χώρος του είναι μεγάλος, ο φωτισμός ατμοσφαιρικός, υπάρχει και πάλι το μοναστηριακό τραπέζι, ένας τεράστιος πολυέλαιος αλλά και ένα εντυπωσιακό μπαρ. Η κουζίνα του είναι μεσογειακή με αρκετές επιρροές από Ιταλία, παίζουν και πολλά finger foods που εύκολα συνδυάζονται με κρασί, ποτό ή κάποιο καλό κοκτέιλ.
Δυνατή του ώρα τα after office ποτά, όσοι όμως κινούνται και δουλεύουν βόρεια πάντα ξεμένουν για φαγητό αλλά και για ποτό παρέα με ωραίες μουσικές από γνωστούς d.js.
Ολυμπιονικών & Αγ. Γεωργίου 1, Ψυχικό, 2106728107, 6981083312, ανοιχτό Τρίτη έως και Σάββατο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.