- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η βιοτεχνία κλωστοϋφαντουργίας που έγινε στέκι
Το Κλωστήριον είναι η νόστιμη στάση στο Μεταξουργείο
Ποιος να το φανταζόταν ότι αυτή η παλιά βιοτεχνία κλωστοϋφαντουργίας θα γινόταν ένα ζεστό, φιλικό στέκι για να περνάς κάθε στιγμή της ημέρας σου; Κάτσε για καφέ από νωρίς με θέα την πλατεία Αυδή και καθώς βραδιάζει και ανοίγει η όρεξη, μοιράσου με φίλους τις ολοκαίνουργες και καταπληκτικές –ethnic και όχι μόνο- δημιουργίες της σεφ Αριάδνης Πούλιου!



Δοκίμασε σαλάτα με burrata (κρεμώδες ιταλικό τυρί), chili con carne (γίνεται όσο καυτερό θέλεις), quesadillas με τρεις διαφορετικές γεύσεις, γαύρο μαρινάτο με μαύρο αλάτι και πολλές ακόμα λιχουδιές. Το βράδυ το Κλωστήριον μετατρέπεται σε bar και ανεβάζει τη διάθεση με τις μουσικές του. Τσέκαρε τη σελίδα του στο Facebook για να ενημερωθείς σχετικά με το επόμενο, αναπάντεχο event.

Μυλλέρου 17, Μεταξουργείο, 210 5248496, Fb: Κλωστήριον
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.