- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
To Athens Capital Hotel - MGallery Collection «ντύνεται» γιορτινά
Και μας καλεί να γιορτάσουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου στην καρδιά της Αθήνας
Athens Capital Hotel - MGallery Collection: Μαγικές στιγμές και εορταστικά μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Το εστιατόριο - προορισμός MFlavours, αλλά και το εντυπωσιακό Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge με την μοναδική θέα και το ζεστό, φιλόξενο περιβάλλον του, υπόσχονται να σας προσφέρουν μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από τα εορταστικά μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
To Athens Capital Hotel - MGallery Collection «ντύνεται» γιορτινά
Christmas & New Year’s Lunch στα εστιατόρια του Athens Capital Hotel – MGallery Collection
Φέτος, ο Executive Chef του Athens Capital Hotel - MGallery Collection, Δημήτρης Μπούτσαλης σε συνεργασία με τον Chef de Cuisine, Δημήτρη Αρσενίδη και την Pastry Chef Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη έχουν σχεδιάσει δύο lunch μενού για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με πρωταγωνιστές παραδοσιακές festive γεύσεις με το ιδιαίτερο high-end twist που χαρακτηρίζει τα εστιατόρια του Athens Capital Hotel. To Christmas lunch είναι ένα ταξίδι κοσμοπολίτικων γεύσεων από επιλογές σε sushi μέχρι την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και τα λαχταριστά επιδόρπια. Στο lunch μενού της Πρωτοχρονιάς, τις εντυπώσεις φαίνεται πως θα κλέψει το στήθος πάπιας à l'orange, το παραδοσιακό Saint Honore αλλά και η σοκολατένια μους με κανέλα και μαρμελάδα μαύρο κεράσι θα αποτελέσουν το πιο γλυκό καλωσόρισμα για τη νέα χρονιά.
Τα εορταστικά μενού του Réveillon de Noël και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς
Ένα ποτήρι σαμπάνιας αποτελεί το πιο λαμπερό καλωσόρισμα και για τις δύο βραδιές, όπου όσοι επιλέξουν να περάσουν την Παραμονή των Χριστουγέννων ή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσουν την απόλυτη festive fine dining εμπειρία. Στο μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων πρωταγωνιστούν η γαλοπούλα με γέμιση πεκάν και βερίκοκο αλλά και το μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus συνοδευόμενο από τάρτα με μανιτάρια morel, κάστανα και μια ονειρική σάλτσα Bordelaise. Στο μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το ραβιόλι πάπιας, το καλκάνι γεμιστό με καβούρι αλλά και το μοσχαρίσιο strip loin wagyu Kagoshima A5 υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κάθε εορταστικό μενού, συμπεριλαμβάνει μια φιάλη κρασί για 2 άτομα, από την εκλεκτή λίστα κρασιών των εστιατορίων.
Τόσο στο MFlavours όσο και στο Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge, τα DJ sets αλλά και η ζωντανή μουσική θα χαρίσουν ένα festive touch στις βραδιές, ενώ μετά την αλλαγή του χρόνου στο εστιατόριο Mappemonde θα ακολουθήσει disco party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με τον πιο λαμπερό τρόπο.
Πληροφορίες
- Για το Réveillon de Noël, το κόστος στο εστιατόριο MFlavours ανέρχεται στα 160€/άτομο, ενώ στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge ανέρχεται στα 190€/άτομο.
- Για το New Year’s Réveillon, το κόστος στο εστιατόριο MFlavours ανέρχεται στα 250€/άτομο, ενώ στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge ανέρχεται στα 320€/άτομο.
- Για το Christmas Lunch, το κόστος και στα δύο εστιατόρια ανέρχεται στα 110€/άτομο.
- Για το New Year’s Lunch, το κόστος και στα δύο εστιατόρια ανέρχεται στα 130€/άτομο.
Για κρατήσεις: 214 444 2007, 214 444 2000
Οι επιβεβαιώσεις των κρατήσεων θα γίνονται αφού κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδοχείου το 50% του συνόλου των ατόμων της κράτησης.
ATHENS CAPITAL HOTEL-MGALLERY COLLECTION, Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 10671, www.athenscapitalhotel-mgallery.com, IG: @athenscapitalhotel
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το εστιατόριο της σεφ Ελένης Σαράντη είναι αφιερωμένο στην ιταλική κουζίνα και στην οικογένειά της
4 διαφορετικά εστιατόρια σε έναν όροφο
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μόλις άνοιξε και είναι απίστευτα νόστιμο
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ένα μεζεδοπωλείο για σένα που τον μεζέ τον θες παραδοσιακό αλλά σε νέο, γκλάμουρ περιτύλιγμα
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Ο Αορίτης αποχαιρετά την κρητική του κατεύθυνση και βάζει πλώρη για όλη την Ελλάδα. Όμως, ό,τι και να δοκιμάσεις θα σου θυμίσει Κρήτη!
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Μέσα στη στοά Καΐρη σε περιμένει ένας ολόκληρος, νόστιμος κόσμος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.