- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ράλι Σαρδηνίας: Ο Ott Tanak ηγείται του ράλι με 46 δευτερόλεπτα διαφορά
Αποχώρησαν τέσσερα πληρώματα
Ράλι Σαρδηνίας - 3η μέρα: Προηγείται ο Ott Tanak - Οι Ειδικές Διαδρομές και η κατάταξη των οδηγών
Ένα-ένα αποδεκατίστηκαν σήμερα 4 πληρώματα: Esapekka Lappi – Janne Farme (Toyota Yaris) στην 1η Ειδική Διαδρομή (Ε.Δ.) της ημέρας, Thierry Neuville – Martijn Wydaeghe (Hyundai i20) στην 3η Ε.Δ., Elfyn Evans – Scott Martin (Toyota Yaris) στην 7η Ε.Δ., και Adrien Fourmaux – Alexandre Coria (Ford Puma) στην 8η και τελευταία Ε.Δ. της ημέρας.
Ο Esapekka Lappi ξεκίνησε σήμερα την ημέρα 0.7 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Εσθονό Ott Tanak, και έχασε τόσο το πρώτο βάθρο όσο και τον αγώνα ολόκληρο στην 1η κιόλας Ε.Δ. Ο Φινλανδός χτύπησε σε βράχο στα δεξιά του δρόμου, και στη συνέχεια, το αυτοκίνητο αναπήδησε σε έναν βράχο στην άλλη πλευρά, σκίζοντας τον πίσω αριστερό τροχό και τα εξαρτήματα της ανάρτησης, προτού σταματήσει στην άκρη του δρόμου επάνω σε κάποια κλαδιά δέντρων.
Είναι το δεύτερο διαδοχικό ράλι από το οποίο ο Lappi αποσύρεται – έπεσε επίσης σε έναν βράχο στην τελευταία του εμφάνιση στο Ράλι Κροατίας. Όταν γύρισε στο Service Park και πήγαν να του πάρουν συνέντευξη ήταν εμφανώς απογοητευμένος και είπε «Είναι πραγματικά δύσκολο να το αντιμετωπίσεις αυτό. Ένιωθα πραγματικά ότι δεν παίρναμε κανένα ρίσκο μέσα στην Ε.Δ.. Θα έπρεπε να είχα φρενάρει μάλλον λιγότερο σε αυτή τη γωνία γιατί υπήρχε μια πέτρα στο έδαφος η οποία μπήκε στο κάρτερ και μας πέταξε εκτός γραμμής. Πιστεύω ότι αν είχα φρενάρει λιγότερο, τότε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου θα ήταν ψηλότερα και πιθανότατα θα το είχαμε γλιτώσει».
Η αποχώρηση του Lappi άφησε τον Tänak μπροστά, αν και δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο Εσθονός είχε «χαλαρώσει». Αντιθέτως συνέχισε να έχει έναν δυναμικό αλλά σταθερό ρυθμό μέχρι το τέλος της ημέρας, αυξάνοντας το προβάδισμά του και φτάνοντας τώρα να έχει 46 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Craig Breen (Ford Puma) που είναι 2ος, o Dani Sordo (Hyundai i20) είναι 3ος με 20 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Breen.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το T60 MAX στοχεύει στην αγορά Pickup υψηλής ποιότητας
Εσωτερικά και εξωτερικά, ενσωματώνει έξυπνες καινοτομίες που βελτιώνουν την εμπειρία οδήγησης.
Με φωτιζόμενα δαχτυλίδια Audi και ηχομονωτικά κρύσταλλα στα εμπρός πλαϊνά παράθυρα
Η πρώτη φετινή νίκη του Λάντο Νόρις με δεύτερο τον Φερστάπεν και τρίτο τον Αντονέλι
Είναι 100% ηλεκτρικό - ένα μοντέλο που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια.
Στατιστικά, οι άδειοι δρόμοι πολλαπλασιάζουν τις ταχύτητες των αυτοκινήτων και λανθασμένα ελαττώνουν την προσοχή που χρειάζεται να έχει ο οδηγός
Διαθέσιμο στις εκδόσεις MAX και ULTRA με εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών ή 160.000 km
Πρώτος ο Κίμι Αντονέλι με Mercedes, δεύτερος ο Λεκλέρ με Ferrari, τρίτος ο Φερστάπεν με Red Bull
Πιο μεγάλο, πιο οικονομικό, πιο σύγχρονο και πιο αποδοτικό συνολικά, φέρνει τα επάνω-κάτω στην αστική μετακίνηση και στην κατηγορία Α.
Ο Κίμι Αντονέλι επέστρεψε στις νίκες και εδραίωσε το προβάδισμά του στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.
Το πρώτο μοντέλο της μάρκας στην ελληνική αγορά είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο οικογενειακό SUV
Συνδυάζει αυτονομία έως 427 χλμ. και γρήγορη φόρτιση - Τα χαρακτηριστικά του
Μεταφορά αυτοκινήτων με πλοία, ταξίδια σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, αλλά και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε νησιά. Ας έχουμε τον νου μας…
Με δυναμικές γραμμές και έντονες λεπτομέρειες, όπως τα οριζόντια LED φώτα ημέρας, το Torres EVX αποπνέει ένα μοντέρνο και ξεχωριστό στυλ.
Από το Μουντιάλ του 1986 στο σήμερα: Η ιστορία του θρυλικού μοντέλου
Στόχος είναι η επίτευξη του «Vision Zero», δηλαδή ο μηδενισμός των θανάτων στους ευρωπαϊκούς δρόμους μέχρι το 2050
Πώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κίμι Αντονέλι έμεινε πίσω και ο Φερστάπεν εγκατέλειψε
Το έξυπνο ηλεκτρικό όχημα για την πόλη του σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.