- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αυτοκίνητο του 2021 για την Ελλάδα: Απονομή του βραβείου για το νέο Renault Captur 2ης γενιάς στην TEOREN Motors
Παραδόθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου το βραβείο του «Αυτοκινήτου του 2021» για την Ελλάδα στην Αντιπρόεδρο και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της TEOREN Motors, Ντένη Θεοχαράκη, από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», Γιάννη Σκουφή και Γιάννη Κανουπάκη.
Σε μια λιτή τελετή, με όρους ασφάλειας λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της Covid-19, και με την παρουσία των στελεχών της εισαγωγικής εταιρείας στη χώρα μας των Renault-Dacia, Μαρίας Παπαδάκη, Χρήστου Σκιρδή και Βασίλη Ευθυμιάδη, το νέο Renault Captur έλαμψε και πάλι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανάδειξή του στην πρώτη θέση.
Ως γνωστόν φέτος τόσο η ανοιχτή ψηφοφορία των 27 δημοσιογράφων μελών του θεσμού, ο οποίος εδώ και μια δεκαπενταετία είναι ο μόνος ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις και διασυνδέσεις με συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, καθώς οι εκλέκτορές του αρθρογραφούν σε πληθώρα σημαντικών εντύπων και ψηφιακών μέσων, όσο και η καθιερωμένη εκδήλωση έγιναν διαδικτυακά.
Τα 10 αυτοκίνητα που διεκδίκησαν τον επίζηλο τίτλο και τα οποία έφθασαν στην τελική φάση, από τα 22 συνολικά καινούργια μοντέλα που πρωτοκυκλοφόρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους στη χώρα μας, βαθμολογήθηκαν με αλφαβητική σειρά ως εξής: Ford Puma 315, Hyundai i20 274, Nissan Juke 235, Opel Corsa 221, Peugeot 2008 281, Renault Captur 405, Seat Leon 259, Skoda Kamiq 252, Toyota Yaris 242, VW ID 3 216.
Τα κριτήρια επιλογής αφορούν πάντοτε την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που προάγει την ιδέα της σύγχρονης αυτοκίνησης στους έλληνες καταναλωτές και τους λάτρεις του αυτοκινήτου.
Το «Αυτοκίνητο του 2021» για την Ελλάδα, το Renault Captur 2ης γενιάς είναι ένα compact SUV, με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση, κορυφαίους χώρους και ακόμα περισσότερη χρηστικότητα, με σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας, με 5 αστέρια στο EuroNCAP και πλήρη γκάμα κινητήρων (βενζίνης, diesel, LPG, E-TECH Plug-in).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα 11 μοντέλα που διεκδικούν τον φετινό τίτλο
Μια επιχειρηματική κίνηση στη φάση μετάβασης της χώρας μας προς την ηλεκτροκίνηση
Πρώτος ο Φερστάπεν με γρηγορότερο τον 44ο γύρο του Πιάστρι και τρίτο τον Σάινθ
Ο Τιερί Νεβίλ νικητής του Ράλλυ Σαουδικής Αραβίας
Σε 14 ή σε 9 μήνες οι Κινέζοι μπορούν να κατασκευάσουν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο που παράγει πολύ υψηλού επιπέδου προϊόντα με απίθανη σχέση ποιότητας-τιμής
Συνδυάζει δεξιοτεχνία, λειτουργικότητα και επιδόσεις, εξασφαλίζοντας μια διαισθητική οδηγική εμπειρία σε κάθε ταξίδι.
Νικητής ο Φερστάπεν, δεύτερος ο Ράσελ, τρίτος ο Αντονέλλι με αποκλεισμό Νόρρις και Πιάστρι
«Φωτιά» στο πρωτάθλημα της F1
Λάντο Νόρις και Τζορτζ Ράσελ στο podium
Η viral καμπάνια που έγινε μάθημα εταιρικής ευφυΐας
Ετοιμοπαράδοτο και με γκάμα που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις
Όταν ο φόβος της κλήσης ξεπερνά τον φόβο του τραυματισμού
Σύμφωνα με την εταιρεία, «το αύριο της ηλεκτροκίνησης ξεκινά σήμερα»
Τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφόρησαν για το έτος στη χώρα μας
Πρώτος ο Νόρις, δεύτερος ο Αντονέλι με Μερσέντες, τρίτος ο Φερστάπεν
Ο πρωταθλητής του WRC του 2019 ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από τους αγώνες ράλι, τερματίζοντας μια καριέρα 18 ετών, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του FORUM8 Ράλλυ Ιαπωνίας
Ο Οτ Τάνακ εκτός συναγωνισμού για το πρωτάθλημα οδηγών
Ποια ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός αγώνων ταχύτητας
22 άρθρα για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία
Ένα από τα πιο αεροδυναμικά ηλεκτρικά οχήματα στην κατηγορία του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.