Αυτοκινηση

Peugeot: πρεσβευτής ποιότητας

Υψηλή ποιότητα, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, προσοχή στη λεπτομέρεια και οδηγική απόλαυση

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 566
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
321417-642031.jpg

Η Peugeot, με παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας πραγματοποιήσει 1.056.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο το 2015. Η εντελώς νέα γκάμα των μοντέλων της Peugeot είναι η πιο ανανεωμένη στην ιστορία της, ενώ η υψηλή ποιότητα, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η οδηγική απόλαυση αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα μοντέλα της. Τα πάνω από 60 εκατομμύρια πωληθέντα οχήματα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της μάρκας εδώ και 127 χρόνια.

Πολύ κοντά στις διεθνείς επιδόσεις, σε αναλογικό επίπεδο, των πωλήσεων της μάρκας και η Ελλάδα! Όπου με εντυπωσιακή άνοδο μεριδίου αγοράς στο 7.6% έκλεισε το 1ο τρίμηνο του 2016 για την Peugeot στην κατηγορία επιβατικών αυτοκινήτων και 8,3% στην κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μία εποχή κατά την οποία δοκιμάστηκε η αγορά αυτοκινήτου η μάρκα αναδείχτηκε ως μία από τις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών – τόσο από πλευράς εταιρικών πωλήσεων όσο και πελατών λιανικής. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας η Peugeot διαθέτει μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς. Τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας είναι πλήρως ανανεωμένα και εφοδιάζονται με μία σειρά σύγχρονων, προηγμένων τεχνολογικά, αλλά και ιδιαίτερα οικονομικών κινητήρων βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi υψηλών επιδόσεων με χαμηλές εκπομπές CO2.

Διεθνής επιβράβευση!

Η ανοδική πορεία της μάρκας έχει βέβαια σαφή εξήγηση, με ουσιαστικό περιεχόμενο. Οφείλεται δε στις συνεχόμενες επενδύσεις στα δίκτυα επίσημων διανομέων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στα ποιοτικά στάνταρ, γεγονότα που ανέδειξαν την Peugeot στην Ελλάδα ως Νο.1 Εισαγωγέα παγκοσμίως σε πρόσφατη βράβευση της εταιρείας στη Γαλλία από το Group PSA.

Πρόκειται για την εξαιρετικά τιμητική απονομή Βραβείου καλύτερου εισαγωγέα Peugeot παγκοσμίως για τον Όμιλο Συγγελίδη!

Μία διεθνή και ιδιαίτερα σημαντική διάκριση κέρδισε η Peugeot στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σήμερα μια δυναμική ελληνική επιχείρηση μπορεί να κερδίσει διεθνή αναγνώριση. Η αναγνώριση αυτή ήρθε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ομίλου PSA (Peugeot & Citroën) κ. Carlos Tavares, o οποίος σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι στις 13 Μαρτίου 2016, και σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρέδωσε στους κ.κ. Γιάννη Συγγελίδη και Πολυχρόνη Συγγελίδη το βραβείο «Best Importer President Award 2015», εξαίροντας τις επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Πρόεδρος του Ομίλου PSA κ. Carlos Tavares, έκανε ειδική μνεία στα ποιοτικά επιτεύγματα της ελληνικής αντιπροσωπείας, επιπλέον των ποσοτικών κριτηρίων όπως η εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Peugeot στην Ελλάδα, μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014, το οποίο από 2,5% το 2013 αυξήθηκε σε 3,1% το 2014 και εκτινάχθηκε σε 6,7% το 2015 ξεπερνώντας όλα τα προγνωστικά!

Η διεθνής διάκριση για την Peugeot στην Ελλάδα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι επενδύσεις που έχουν γίνει από τον Όμιλο Συγγελίδη και από το επίσημο δίκτυό του, καθώς και η εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου αποφέρουν καρπούς εκτοξεύοντας την προτίμηση του ελληνικού κοινού για την γαλλική premium μάρκα.

image

Νέα κάθετη μονάδα Peugeot  στα Νότια Προάστια

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η νέα κάθετη μονάδα Peugeot από την Αφοί Καλλιαντάση Ε.Π.Ε. στον Άλιμο η οποία τροφοδοτεί τις επενδύσεις που γίνονται στο επίσημο δίκτυο διανομέων της, σε μια αγορά αυτοκινήτου η οποία έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια.

Με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των κατόχων αυτοκινήτων Peugeot, η εταιρεία Αφοί Καλλιαντάση Ε.Π.Ε. –ιστορικό μέλος του Επίσημου Δικτύου της Peugeot μετρώντας ήδη 24 συναπτά έτη επιτυχημένης λειτουργίας– αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην premium γαλλική μάρκα, δημιουργώντας μια ολοκαίνουρια πολυτελή κάθετη μονάδα Peugeot στη Λεωφόρο Αλίμου 15, επεκτείνοντας το δίκτυό της στα Νότια Προάστια.

Διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες με φανοποιείο και συνεργείο, εξειδικευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και πολυτελείς εκθέσεις όπου προβάλλονται όλα τα νέα μοντέλα Peugeot.

Η νέα κάθετη μονάδα στη Λεωφόρο Αλίμου 15 ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου εισαγωγέα της Peugeot, που συνεχίζει ακατάπαυστα να στηρίζει την επέκταση της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και αποσπώντας διεθνείς βραβεύσεις.

image

Ο πρόεδρος του Ομίλου PSA (Peugeot & Citroën) κ. Carlos Tavares (κέντρο) παραδίδει στους Γιάννη Συγγελίδη (δεξιά) και Πολυχρόνη Συγγελίδη (αριστερά)το βραβείο «Best Importer President Award 2015»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ