Ελλαδα

Φιλιππίδης: «Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας» λέει ο δικηγόρος του

«Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης
Ο ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης © EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Πρόβλημα υγείας για τον προφυλακισμένο ηθοποιό - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του λίγες ημέρες πριν τη δίκη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου ενώπιον της δικαιοσύνης, με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να αναφέρει σε δηλώσεις του ότι ο προφυλακισμένος ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, που ενδέχεται -όπως είπε- να τον κάνει να μην αντέξει τη διαδικασία της δίκης. 

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1 για την υγεία του ηθοποιού: «Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δε θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση». 

«Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη και ανέφερε:  «Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο».

Πέτρος Φιλιππίδης: Πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον ηθοποιό

 

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό τα σπίτια του - Τι λέει ο δικηγόρος του

Πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη είχε αναφερθεί και στην οικονομική κατάσταση της οικογένειας του ηθοποιού, σημειώνοντας ότι σπίτια ιδιοκτησίας του θα βγουν σε πλειστηριασμό

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν, και τα χρήματα αυτά χάθηκαν. Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Mega. 

«Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες. Για αυτό δεν έγινε πώληση. Πάντως, τα σπίτια θα τα χάσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα χρέη του είναι μεγάλα. Όταν κάποιος είναι σε μια δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι εξαφανίζονται. Όσοι μπορούσαν να συνδράμουν, κανένας δε βοηθάει», συνέχισε ο ίδιος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σχετικά με την κατηγορία του βιασμού το 2010 μάλιστα, υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα τον προσέγγισε και ότι είχαν ερωτικές επαφές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                      

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ