TV & Media

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη

Τα χρήματα που φέρεται να χρωστάει ο ηθοποιός

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Φιλιππίδης
Πέτρος Φιλιππίδης (Φωτό Αρχείου)

Στον πλειστηριασμό βγαίνει το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας, καθώς ο προφυλακισμένος ηθοποιός βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.

O Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς έχει ένα υψηλό χρέος σε τράπεζες που δεν μπορεί να αποπληρωθεί κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, τρία ακίνητα της οικογένειας –το πατρικό του στην Ήπειρο, ένα εξοχικό στην Κορινθία και μία μεζονέτα στο Ψυχικό- να έχουν κατά καιρούς κινδυνεύσει με πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με εκπομπή του Alpha, στον πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου θα βγει το ακίνητο στο Βραχάτι Κορινθίας, καθώς οι οφειλές του Πέτρου Φιλιππίδη, φέρονται σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ και να παραμένουν ανεξόφλητες. 

Το εξοχικό, που θα βγει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου. Πρόκειται για μία διώροφη κατοικία, 180 τ.μ. χτισμένη πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορίνθου.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες, σε  βαθμό κακουργήματος, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού. Οι δικαστές στο βούλευμα τους απέρριψαν τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη περί συκοφαντίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ