Ελλαδα

Δύο συλλήψεις για το ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά

Διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο δύο θεατές που τραυματίστηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο σοβαρά τραυματίες μετά το ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά
Δύο σοβαρά τραυματίες μετά το ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά © motomag.gr

Για το ατύχημα motocross στα Γιαννιτσά έγιναν δύο συλλήψεις, ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σε δύο συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά έχει προχωρήσει η Αστυνομία. Το ατύχημα στην Πέλλα σημειώθηκε σε αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι.

Αναβάτης μηχανής έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και στη συνέχεια σε μεταλλική κολόνα, στο παλιό στρατόπεδο που είχε διαμορφωθεί σε πίστα.

Δύο θεατές τραυματίστηκαν σοβαρά. Δημοσίευμα στο voria.gr αναφέρει ότι έχει συλληφθεί ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας. Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ο υπεύθυνος διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, ηλικίας 60 ετών. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες για το ατύχημα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Από το ατύχημα στην Πέλλα τραυματίστηκαν ένας 16χρονος και ένας 27χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Είναι διασωληνωμένοι, και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη. Αρχικά, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και στη συνέχεια δόθηκε εντολή να διακομιστούν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ατύχημα σε αγώνα motocross - Το χρονικό με τα δραματικά γεγονότα στην Πέλλα

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σε ένα από τα άλματα της πίστας, ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία προσέκρουσε στην προστατευτική περίφραξη. Στη συνέχεια ,χτύπησε μεταλλική κολόνα, η οποία υποχώρησε από τη θέση της και έπεσε πάνω στους δύο θεατές.

Ο αγώνας motocross στην Πέλλα διεκόπη, σύμφωνα με δημοσίευμα στο motomag.gr. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν επιτόπου και μετέφεραν εσπευσμένα τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

Μοτοσικλέτα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη
Μοτοσικλέτα σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη © motomag.gr

Εις βάρος των συλληφθέντων για το ατύχημα στην πίστα motocross στα Γιαννιτσά σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για:

  • Πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και
  • μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

Σοβαρό ατύχημα σε πίστα Μotocross στα Γιαννιτσά–Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες |17/10/21|ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ