Ελλαδα

Σοβαρό ατύχημα σε μοτοκρός στα Γιαννιτσά - Τραυματίστηκαν θεατές

Διασωληνώθηκαν και δίνουν μάχη για τη ζωή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά – Δύο σοβαρά τραυματίες
Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά (Φωτό Αρχείου) ©Εurokinissi

Δύο θεατές έχουν τραυματισθεί σε ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά. Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Άσχημη τροπή πήρε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά, καθώς ένας αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, η οποία στη συνέχεια χτύπησε σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Συγκεκριμένα, το σοβαρό ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα της ΜΧ2, όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε η μοτοσυκλέτα ενός οδηγού στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο άτομα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός ξέφυγε λόγω της λάσπης, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί με τη μοτοσικλέτα.

Όπως αναφέρει το motomag.gr, ο αγώνας διεκόπη και λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε οριστικά. Επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή τους δεν υπάρχει για την ώρα, πλην όμως υπάρχουν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών. Οι δύο τραυματίες έχουν ήδη διασωληνωθεί και η κατάστασή τους παραμένει κρίσιμη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ