Ελλαδα

Mad Clip: Ψάχνουν ποιος διέρρευσε τη φωτογραφία στο νεκροτομείο

Πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI: Οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mad Clip - Φωτογραφία από το νεκροτομείο
Τοιχογραφία του street artist, Hambas, με το πρόσωπο του Mad Clip © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Mad Clip - Φωτογραφία από το νεκροτομείο: Συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που την διέρρευσε.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο που διέρρευσε στα social media. Η εν λόγω φωτογραφία δείχνει τον Mad Clip στο νεκροτομείο λίγες ώρες μετά το τροχαίο που του στοίχισε την ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του Mad Clip αναζητούν την προέλευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και ψάχνουν στοιχεία για το ποιος είναι αυτός που την διέρρευσε.

Φωτογραφία Mad Clip από το νεκροτομέιο - Σφακιανάκης: Οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν

Για το θέμα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI και πρώην στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στον Τομέα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, τονίζοντας πως οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν.

«Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η φωτογραφία υπάρχει ακόμη και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Κάθε άνθρωπος που συνδέεται στο διαδίκτυο αφήνει ένα ηλεκτρονικό ίχνος. Ό,τι γράφεται, γράφεται για πάντα στο ίντερνετ, αρκεί να είναι καλός ο ερευνητής και να έχει υπομονή. Όμως οι έρευνες στο διαδίκτυο είναι επίπονες και θέλουν υπομονή.

»Στη χώρα μας έχουμε μια από τις καλύτερες διώξεις ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ευρώπη. Αυτό και μόνο λέει ότι μπορεί να βρεθεί ο δράστης, που πήρε φωτογραφίες και τις ανάρτησε στο διαδίκτυο.

»Οι συγγενείς του αδικοχαμένου μπορούν να κάνουν μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά αγνώστου δράστη και στη συνέχεια η δίωξη θα κάνει άρση απορρήτου επικοινωνιών και θα βρει από ποιον έγινε. Απομένει οι συγγενείς του εκλιπόντος να κάνουν μήνυση», τόνισε.

Αντιδράσεις για τη φωτογραφία του Mad Clip στα social media

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα σε όλους όσοι έχουν αντιδράσει με αφορμή τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του νεκρού καλλιτέχνη είναι και ο γνωστός youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος κατέκρινε όσους τη διακινούν ανακυκλώνοντας το ζήτημα, κάνοντας μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram.

«Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές συνομιλίες, επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. μπ@ε, ε μπ@ε!» έγραψε.

kopsialis-5.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ