Ελλαδα

Mad Clip: Σοβαρό τροχαίο για 25χρονο φίλο του - Μπήκε σε ΜΕΘ

Τι δήλωσε ο πατέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Mad Clip με τον 25χρονο φίλο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Ο Mad Clip με τον 25χρονο φίλο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ © YouTube

Φίλος του Mad Clip βρίσκεται στην Εντατική μετά από τροχαίο με αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μαραθώνος, με τον πατέρα του να μην αποκλείει εμπλοκή και άλλου οχήματος.

Περίπου έναν μήνα από την ημέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Mad Clip, ένας φίλος του διάσημου ράπερ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική. Είχε προηγηθεί τροχαίο στον Νέο Βουτζά στη Λεωφόρο Μαραθώνος, λίγο μετά την εκκλησία της Ανάληψης στη διασταύρωση της Ραφήνας.

Όπως έγινε γνωστό, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, το βράδυ.

Ο Θανάσης, φίλος του Mad Clip, είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Ο πατέρας του νεαρού, μιλώντας στον Alpha, απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει οτιδήποτε, να καταθέσει για το τροχαίο.

«Προσεύχομαι για εκείνον. Το "λιοντάρι" μου έχει λαβωθεί, δεν πρόκειται να κάνω πίσω» είπε εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά ο κ. Σταμάτης, πατέρας του Θανάση.

Από τη μεριά του ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς δεν αποκλείει να υπάρχει εμπλοκή και άλλου οχήματος στο τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο φίλος του Mad Clip.

Σάλος για τη φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο

Η είδηση για το τροχαίο που είχε ο φίλος του διάσημου τράπερ έρχεται την ώρα που φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο προκαλεί αποτροπιασμό. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κυκλοφορήσει στα social media, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης ξέσπασε, επισημαίνοντας: «Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές (συνομιλίες), επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. Μπ@ν@, ε μπ@ν@!».

mad-clip-nekrotomeio-fotografia.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ