- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Οι πρώτες εικόνες
Έφτασε στα δικαστήρια με ισχυρή αστυνομική συνοδεία
Οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά του 33χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στον ανακριτή.
Στον ανακριτή βρίσκεται ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογία δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 20χρονης, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, στα Γλυκά Νερά. Ο 33χρονος συζυγοκτόνος έφτασε στα δικαστήρια με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων τον αποδοκίμασε.
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρέμεινε ψυχρός και δεν αντέδρασε σε όσα του φώναξαν όσοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ενώ δεν έδωσε καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του έγιναν από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο.
Παράσταση Πολτικής Αγωγής δήλωσε η οικογένεια της Καρολάιν
Παράλληλα, παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, διά του δικηγόρου Βόλου Θανάση Χαρμάνη.
Ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Καρολάιν δήλωσε στους δημοσιογράφους για τη μητέρα της 20χρονης: «Για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας της Καρολάιν που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της».
Αναφερόμενος στο θέμα του παιδιού, ο κ. Χαρμάνης σημείωσε: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του κατηγορούμενου και είναι ήδη σε συνεννόηση». Τόνισε, επίσης, πως «η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή, ενώ η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».
Νωρίς το πρωί ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 33χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν μαζί με τον συνάδελφο του Αλέξανδρο Παπαίωαννίδη, δήλωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός της υπόθεσης.
Ο συνήγορος που είχε αναλάβει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την επιμέλεια του παιδιού δήλωσε πως παραιτείται από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους.
Ο συνήγορος επρόκειτο σήμερα να επισκεφθεί την Εισαγγελία Ανηλίκων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται μεταξύ των δύο οικογενειών και της εισαγγελικής Αρχής ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση επιμέλειας για το κοριτσάκι.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού
Το θέατρο, η καριέρα στο εξωτερικό, ο αντιδικτατορικός αγώνας και η πολιτική
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Μεταξύ των επιβατών και 13 συγγενείς αθλητών του Άρη – Αναμένονται κι άλλες πτήσεις επαναπατρισμού
Ακυρώνονται πτήσεις προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ, ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία έως τις 13 Μαρτίου
Πρόκειται για τον δεύτερο πιο θερμό χειμώνα τα τελευταία 65 χρόνια
Η γενναία απόφαση της οικογένειας του εκλιπόντος κινητοποίησε τον ΕΟΜ
Επτά επέστρεψαν 165.000 ευρώ και καταδικάστηκαν με αναστολή - Συνεχίζεται η δίκη για τους 25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε αλλάζει η ώρα;
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Και για ποια έγινε επαναξιολόγηση των αιτήσεών τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.