- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μένιος Φουρθιώτης: Τα νέα βίντεο με τα στοιχεία
Καρέ καρέ πώς κινήθηκαν οι δύο συγκατηγορούμενοι του γνωστού τηλεπαρουσιαστή
Στο φως τα νέα ντοκουμέντα στην υπόθεση που αφορά στον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη με τις κινήσεις των συγκατηγορούμενών του.
Αποκαλυπτικά στοιχεία τα οποία στηρίζονται σε βίντεο ντοκουμέντο περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τον Μένιο Φουρθιώτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης κρίθηκε προφυλακιστέος. Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και δύο συγκατηγορούμενοί του για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του και τους πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών. Πρόκειται για τον 48χρονο Γ.Σ. και τον 42χρονο Γ.Π.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, σε ένα από τα βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι κινήσεις των συγκατηγορούμενων του Μένιου Φουρθιώτη σε δρόμο στη Νέα Ερυθραία, λίγο πριν εντοπιστούν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ανοίξουν πυρ εναντίον τους. To OPEN μετέδωσε ότι η επίθεση κατά των αστυνομικών καταγράφηκε μεταξύ 00.45 και 01.00 στις 16 Απριλίου 2021, στη συμβολή των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα στη Νέα Ερυθραία.
Εκεί φέρεται να εγκατέλειψαν τον σάκο με τα καλάσνικοφ, όπου εντοπίστηκε γενετικό υλικό (δείγμα DNA), ενός εκ των δύο, και συγκεκριμένα του 48χρονου ποινικού. Μετά από περίπου 22 ώρες αργότερα, στις 22.20 της ίδιας μέρας, οι δράστες φέρεται να χρησιμοποιούν ένα Smart γκρι χρώματος, που άνηκε στον 42χρονο, προκειμένου να κάνουν την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.
Στα χέρια των αρχών υπάρχει και σχετική φωτογραφία. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη δικογραφία ο Μένιος Φουρθιώτης πραγματοποίησε εννέα κλήσεις και έστειλε ένα μήνυμα στους δράστες πριν από την επίθεση στους αστυνομικούς και πριν από την επίθεση στο σπίτι του.
Μένιος Φουρθιώτης - Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή
Το Smart φαίνεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας μετά την επίθεση, να κινείται στη Λεωφόρο Διονύσου, τη Λεωφόρο Μαραθώνος και την Αττική Οδό, φθάνοντας στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στο σπίτι του 42χρονου, έχοντας καταγράψει περίπου 28 χιλιόμετρα.
Ο 42χρονος παραδέχτηκε ότι το όχημα είναι δικό του, ωστόσο στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν στην περιοχή για δουλειά.
Οι δύο συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, έχουν μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου και στις φυλακές Λάρισας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.