- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νότης Σφακιανάκης: Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον τραγουδιστή - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ευελπίδων. Μετά την δίωξη σε βάρος του, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για την εκδίκαση άλλης υπόθεσης.
Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την προθεσμία που του δόθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.
Κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων ο κ. Σφακιανάκης δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και αρκέστηκε στην εξής φράση: «Θέλω να σας πω κάτι, ότι δεν θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα».
Να υπενθυμίσουμε πως ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή του Ελληνικού, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημά του για να προχωρήσουν σε έλεγχο τήρησης των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, στο αυτοκίνητό του βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών, ένα taser, καθώς και ένα όπλο μέσα στην τσάντα του.
Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σήμερα στο Mega σημείωσε ότι ο τραγουδιστής έχει χρόνια νόμιμη άδεια οπλοφορίας, απλά είχε λήξει χωρίς να το γνωρίζει, ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά επισήμανε ότι δεν ήταν δικά του. «Δεν το γνώριζε ότι είχε λήξει η άδεια. Ψάχνοντας το αυτοκίνητο βρήκαν και μια μικροποσότητα ναρκωτικών για την οποία ο καλλιτέχνης είπε ότι δεν είναι δική του και δεν γνώριζε πώς βρέθηκε εκεί».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.