- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανατροπή στην υπόθεση της Λέρου; Τι φέρεται ότι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Νέα δεδομένα που ανατρέπουν τα όσα γνωρίζαμε σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης των παιδιών από τους γονείς τους στην Λέρο, φέρνει, σύμφωνα με το protothema.gr, η έκθεση του ιατροδικαστή.
Όσον αφορά στο δεκατετράχρονο κορίτσι, τον 24χρονο αδελφό της που αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση και το δεκάχρονο, μικρότερο παιδί της οικογένειας, τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπως τα επικαλέιται η ίδια πηγή, έρχονται σε αντίφαση με όσα είχαν έως τώρα γίνει γνωστά, κυρίως από τις προανακριτικές ομολογίες των δύο κατηγορούμενων και τα όσα είπαν τα παιδιά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr για το κορίτσι ο ιατροδικαστής αναφέρει στην έκθεσή του: «Από την αντικειμενική εξέταση του 14χρονου κοριτσιού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις, ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οιοδήποτε σημείο του σώματος. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά . Ο παρθενικός υμένας ελέγχεται ακέραιος. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης . Δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».
Για τον 24χρονο ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει διαπιστώσει: «Από την αντικειμενική εξέταση του 24χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις ούτε σημάδια παλαιότερων. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης».
Για τον δεκάχρονο γιο της οικογένειας ο ιατροδικαστής, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρει: «Από την αντικειμενική εξέταση του 10χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται άλλες πρόσφατες κακώσεις ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτύλου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.