- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε πότε θα δούμε το νέο επεισόδιο - reunion του Παρά Πέντε
Ο σεναριογράφος ετοιμάζει ένα επεισόδιο για τα 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της αγαπημένης σειράς
Γιώργος Καπουτζίδης: Πότε και πού θα δούμε το νέο επεισόδιο του Παρά Πέντε
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών με αφορμή την Eurovision 2025 και - μεταξύ άλλων - ρωτήθηκε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της αγαπημένης σειράς του Mega, Στο Παρά Πέντε.
«Βέβαια και θα γίνει κάτι για τα 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς. Να απαντήσουμε στις ερωτήσεις του κόσμου, να δούμε ο κόσμος ποια θεωρεί αγαπημένη σκηνή, ποια θα ήθελε να τη δει ξανά», απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι το ένα και μοναδικό επεισόδιο θα προβληθεί στο Mega.
«Θα το συζητήσουμε με το MEGA γιατί κάπου γράφτηκε ότι δεν θα γίνει στο MEGA, δεν πέρασε ούτε για μισό δευτερόλεπτο από το μυαλό μου ότι θα γίνει σε κάποιο άλλο κανάλι. Φυσικά και θα γίνει στο MEGA. Μιλάμε για την ιστορία μιας σειράς και η ιστορία αυτή είναι συνυφασμένη με το συγκεκριμένο κανάλι οπότε εκεί θα κάνουμε ένα ραντεβού τις επόμενες ημέρες. Το θέλουνε κι αυτοί πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Σίγουρα κάπου εκεί στο τέλος του ’25, το Δεκέμβρη να έχουμε και χρόνο να κάνουμε τα γυρίσματά μας», είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Καπουτζίδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.