TV + Series

Σμαράγδα Καρύδη για τη σειρά «Στο παρά πέντε»: Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν το μεγαλύτερο τέρας

Τι είπε για τον Θοδωρή Αθερίδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για τη σειρά “Στο παρά πέντε”
H Σμαράγδα Καρύδη © Mega/screenshot

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για τη σειρά «Στο παρά πέντε»

Για τον ρόλο της Ντάλιας στην επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε», τη νέα δουλειά αλλά και την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είναι κάτι που έχει τελειώσει για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν είναι ωραίο να τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε θα έμπαινα μέσα με τα χίλια», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να γυριστεί η συνέχεια της σειράς, 20 χρόνια μετά.

«Στην αρχή δεν με θέλανε τα παιδιά, με ήθελε ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν το μεγαλύτερο "τέρας", αυτός έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία. Εν τω μεταξύ εγώ, δεν έχω πάρει ποτέ μαζί μου στα γυρίσματα βιβλίο. Πολύ γρήγορα κατάλαβε ο ένας τον άλλον, κατάλαβε τι είμαι», δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη, ενώ αποκάλυψε για τον ρόλο της Ντάλιας:

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει ξεκινήσει γυρίσματα για μία σειρά του Star, εξ ου και η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Ακόμη, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τη στιγμή που ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε τη σχέση τους: «Έχουν περάσει και χρόνια από τότε, γενικά στον περίγυρό μας το ξέρανε. Δεν κάναμε καμιά ανακοίνωση και δεν κάναμε για να αποφύγουμε τώρα τέτοιες ερωτήσεις. Όταν του ξέφυγε και το είπε κατά λάθος στη συνέντευξη του είπα “Τι το θελες;”».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ