- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Dragons' Den: Η πρεμιέρα έκρυβε παρεξηγήσεις
Το ριάλιτι επιχειρηματικότητας ξεκίνησε με τον πρώτο υποψήφιο να ξεσπά εναντίον των επενδυτών
Το Dragons’ Den ξεκίνησε με ένταση και τελείωσε με παράπονα
Πρεμιέρα έκανε χθες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το reality επιχειρηματικότητας Dragons’ Den με νέα πρόσωπα να προσχωρούν στην παρέα των επιχειρηματικών «δράκων», αλλά και με νέους επιχειρηματίες να διεκδικούν οικονομική ενίσχυση, συμβουλές μάρκετινγκ ή απλώς λίγο τηλεοπτικό χρόνο που θα δώσει ώθηση στην επιχείρησή τους.
Όπως έγινε γνωστό, τα πρόσωπα –από την πλευρά των κριτών / επιχειρηματιών στο ρόστερ του Dragons' Den φέτος θα είναι οι Χάρης Βαφειάς, Πλοιοκτήτης, Λέων Γιοχάη, Tech Επενδυτής / Co-Founder & CEO Uniboo, Νίκη Γουλιμή, Fintech Iδρύτρια & CEO Tunic Pay, Τάσος Οικονόμου, Επενδυτής, Λιλή Περγαντά, Ιδρύτρια / Πρόεδρος Power Health, Γιάννης Τσιώρης, Ιδρυτής / CEO Revotech, Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια / CEO The Rodial Group.
Ωστόσο, ο κόσμος της επιχειρηματικότητας είναι ένας κόσμος σκληρός που κάποτε μπορεί να δημιουργήσει ένταση και παράπονα στους ανθρώπους που καταφεύγουν στο παιχνίδι, και έτσι και χθες κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, δημιουργήθηκε ένταση. Αφορμή ο τρόπος που αντιμετώπιστηκε ένας από τους πρώτους υποψήφιους που βρέθηκε μπροστά στους Dragons.
Ο λόγος για τον Κώστα Αρχοντάκη, ιδιοκτήτη εταιρίας μελιού με εξαγωγές και στο εξωτερικό. Ο άνδρας βρέθηκε μπροστά στους επενδυτές, όπως εξήγησε όχι για να ζητήσει χρήματα, αλλά για να βρει βοήθεια στην προώθηση του brand μελιού του στο εξωτερικό και για να επιτύχει καλύτερη δικτύωση στον επιχειρηματικό τομέα που ήδη δραστηριοποιείται.
«Πρέπει να βρούμε κάποιο τρόπο να γίνει κάποιο deal. Επιχειρηματικά δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω. Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαστε πλασιέ και γι’ αυτό το λόγο είμαι εκτός», ακούστηκε να λέει ο Τάσος Οικονόμου από την πλευρά των Dragons κάτι που όμως προκάλεσε την αντίδραση του υποψήφιου. Η αντίδραση έγινε εντονότατη δυσαρέσκεια και παράπονο, το οποίο τελικά ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να εκφράσει στον παρουσιαστή του τηλεοπτικού προγράμματος, Σάκη Τανιμανίδη.
«Μου ζητάνε να αλλοιωθώ και ‘γω δεν αλλοιώνομαι για κανέναν. Είμαι αυτός και αυτός θα παραμείνω. Αυτό μου έμαθε ο μπαμπάς μου να κάνω καλά. Με τον τρόπο τους μου ζητάνε να ζητιανέψω, εγώ όμως δεν ήρθα να ζητιανέψω εδώ. Είμαι από την Κρήτη, από τα Βορίζια. Αυτό θα θυμούνται και όσοι δεν το ξέρουν, να το γκουγκλάρουν», ακούγεται να λέει αρχικά ο επιχειρηματίας από την Κρήτη και στη συνέχεια ακολουθεί το ξέσπασμά του για τη μάλλον άκομψη διατύπωση του Dragon.
«Τι μου λες ότι θα μου κάνεις τον πλασιέ; Σε έβαλα να κάνεις τον πλασιέ; Όχι. Με πείραξε πάρα πολύ! Εγώ είμαι του δημοτικού και έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Δεν το έθεσα σωστά, μπορούσαν να μου το αναλύσουν πιο ωραία αυτοί που είναι γραμματιζούμενοι και επιχειρηματίες με πέντε επιχειρήσεις ο καθένας για να το καταλάβω», κατέληξε ο κ. Αρχοντάκης.
Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι κατάλαβε τον λόγο έκρηξης του ανθρώπου που είχε απέναντί του και τον αποχαιρέτησε, αγκαλιάζοντάς τον.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.