- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Χρήστος Μάστορας: Η Μαρινέλλα απέφευγε να συζητάμε για τον Καζαντζίδη
Τι είπε για τον ρόλο του
Χρήστος Μάστορας: Η Μαρινέλλα απέφευγε να συζητάμε για τον Καζαντζίδη
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος MELISSES, Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε στον ρόλο του ως «Στέλιος Καζαντζίδης» στην ταινία «Υπάρχω», που ξεκίνησε να παίζει αυτή την περίοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες.
«Δεν άρχισα κουβέντα με τη Μαρινέλλα για τον Καζαντζίδη. Αισθανόμουν παράξενα να ρωτήσω έναν θρύλο για έναν άλλον θρύλο. Ίσως είναι δική μου αίσθηση, αλλά όταν έρχεσαι σε επαφή με ένα τόσο δυνατό πρόσωπο ως Μαρινέλλα επικεντρώνεσαι σε εκείνη και τι θα πάρεις από εκείνη. Ίσως δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Κάπως απέφευγε να το συζητάμε και μετά μου είπε κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να το μοιραστώ, αλλά με συγκίνησε. Μου είπε: “Αν σε άκουγε ο Στελάκης θα χαιρόταν, θα χαμογελούσε”.» δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ.
«Δεν έχω προλάβει να μιλήσω μαζί με τη Βάσω Καζαντζίδη. Ξέρω ότι και εκείνη έχει καλά λόγια να πει. Ο Γιώργος Λιάνης είναι η πρώτη μου επαφή με τον Καζαντζίδη γιατί είχε κάνει ένα αφιέρωμα στο Παλλάς. Τότε δεν ήταν στο μυαλό μου η σύνδεση ότι μπορεί να γίνει και ένιωσα τεράστια τιμή και ευθύνη. Έπαθα και μια μικρή κρίση πανικού πριν βγω, ένα μικρό κοκομπλόκο. Και έλεγα στον Αντώνη Ρέμο “βγες πριν από εμένα, δεν το έχω. Θα εκτεθώ”. Μου έδωσε φόρα, τελικά βγήκα και τα είπα χάλια!» πρόσθεσε ο Χρήστος Μάστορας.
Η ταινία προβάλλεται στις περισσότερες αίθουσες της Ελλάδας από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Στην ταινία «Υπάρχω» θα παίξουν και οι Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης και Διαμαντή Καραναστάση.
Το σενάριο της ταινίας έχει γράφει η Κατερίνα Μπέη, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος.
Όπως αναφέρει η σύνοψη της ταινίας: «H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν».
Το «Υπάρχω» θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 19 Δεκεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.