- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λύγισε ο Μιχάλης Αεράκης για τον Δημήτρη Ήμελλο: Ερχόταν στα γυρίσματα του Σασμού με αβάσταχτους πόνους
Ο Δημήτρης έλεγε «έχω μάθει ό,τι αρχίζω στη ζωή μου να το τελειώνω», περιέγραψε
Λύγισε ο Μιχάλης Αεράκης για τον Δημήτρη Ήμελλο: Ερχόταν στα γυρίσματα του Σασμού με αβάσταχτους πόνους - Ο Δημήτρης έλεγε «έχω μάθει ό,τι αρχίζω στη ζωή μου να το τελειώνω», περιέγραψε
Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Δημήτρη Ήμελλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.
Ο Μιχάλης Αεράκης, που συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Ήμελλο στον Σασμό για τρία ολόκληρα χρόνια, μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day για τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.
Αρχικά, περιέγραψε: «Θα ήθελα να μιλάμε για άλλα πράγματα και όχι για αυτό που συνέβη. "Έφυγε" ένας σπουδαίος άνθρωπος, άνθρωπος. Κοίταζε πάντα ψηλά με χαμόγελο, με αισιοδοξία. Τρία χρόνια "Σασμό" όλοι όσοι συμμετείχαμε εκεί δεν υποδυόμασταν έναν ρόλο, ήμασταν οι ρόλοι, γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Δεν ήταν κάτι εύκολο 3 χρόνια επί 10 ώρες καθημερινών γυρισμάτων. Περισσότερο βλεπόμασταν μεταξύ μας παρά με την οικογένειά μας».
Ο ηθοποιός τόνισε τη δύναμη που κατέβαλλε ο συνάδελφός του, που παρά τους πόνους, δεν παραιτήθηκε ποτέ και δεν διέκοψε ποτέ τα γυρίσματα. «Ο Δημήτρης… δεν μου αρέσει να λέω "ήταν" αλλά ήταν ένας μαχητής, ένας γενναιόδωρος άνθρωπος. Ερχόταν στο γύρισμα με αβάσταχτους πόνους, ο Alpha και ο παραγωγός του ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του και του έλεγαν πως ό,τι ήθελε εκείνος θα γίνει. Ο Δημήτρης έλεγε «έχω μάθει ό,τι αρχίζω στη ζωή μου να το τελειώνω». Και τέλειωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο αστυνόμος της καρδιάς μας, ο Φραγκιαδάκης, τι ωραίο ήχο που έβγαλε και εισήγαγε σε όνομα λέγοντας "Μαρίνα". Τι ωραίος, τι γλυκός, τι τρυφερός άνθρωπος. Ποτέ του δεν λύγισε, το πλάνο έπρεπε να τελειώσει. Ποτέ δεν λιγοψύχησε να πει στους σκηνοθέτες ότι δεν μπορεί. Ήταν εκεί μάχιμος, με τα μάτια του μας έδινε αυτός κουράγιο. Είναι κάτι απίστευτο, υπερφυσικό».
«Κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 20 χρόνια έκανε διακοπές στη νότια Κρήτη και είχαμε δώσει ραντεβού τον Δεκαπενταύγουστο να παίξουμε τάβλι στο χωριό μου, στα Ανώγεια. Εμένα κάτι μου έτυχε την τελευταία ημέρα και δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Το τελευταίο μήνυμα που του έστειλα πριν 15 μέρες και στο οποίο δυστυχώς δεν έλαβα απάντηση ήταν: "Φίλε, Δημήτρη, σου χρωστάω ένα τάβλι". Εμείς στην Κρήτη όταν αποχωριζόμαστε από αγαπημένα πρόσωπα λέμε "καλή αντάμωση". Εύχομαι αυτή την παρτίδα τάβλι να την παίξουμε κάπου αλλού», είπε ο Μιχάλης Αεράκης για τον συνάδελφό του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.