- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Δημήτρης Καμπουράκης: Μπήκα στο Δημόσιο με ρουσφέτι αλλά δεν άντεξα
«Ενδεχομένως να είχα το ''ψώνιο'' να γίνω διάσημος»
Δημήτρης Καμπουράκης: Η συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», βρέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης (30.10) ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά χρόνια του και το ξεκίνημα της καριέρας του.
«Δε γίνεται να είσαι δημοσιογράφος και να μην έχεις βασικές γνώσεις. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις ιστορία; Οι Έλληνες δεν ξέρουν ιστορία και δεν θέλουν να τη μάθουν. Εγώ αγάπησα την ιστορία από μία καθηγήτριά μου. Αν ξεκινούσα τώρα, θα ήθελα να σπουδάσω ιστορία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης και πρόσθεσε:.
«Είμαι μοναχικός άνθρωπος, συνήθως κάθομαι μόνος μου. Όταν ήμουν παιδί, είχα φτιάξει μια δική μου κοινωνία και ζούσα μέσα εκεί. Ο πατέρας μου με έβαζε και δούλευα μαζί με τον αδελφό μου, δεν με άφηνε να παίζω συνέχεια».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία:
«Δεν είχα καμία όρεξη να γίνω εγώ λογιστής, αν και σπούδασα στην ΑΣΟΕΕ. Είχα μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτι και μια παραμονή Πρωτοχρονιάς, φεύγοντας για να πάω σπίτι, παραιτήθηκα. Δεν άντεξα. Έκατσα 2-2μιση χρόνια και μετά πήγα στη δημοσιογραφία».
Μετά ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Πρωτομπήκα στο στούντιο το 2004. Ενδεχομένως να είχα το ''ψώνιο'' να γίνω διάσημος. Τα λεφτά στο στούντιο ήταν περισσότερα απ’ ό,τι στον δρόμο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες έκανα μία αντικατάσταση στον Γιώργο Παπαδάκη το καλοκαίρι και μετά με φώναξαν στο MEGA δίπλα στον Κακαουνάκη. Πολλές φορές μου έκαναν παρατήρηση για τη στάση μου, η διοίκηση ήταν λίγο περίεργη τότε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Στον ΑΝΤ1 και την ψυχαγωγία την περίμεναν οι τηλεθεατές και συνέβη η ανατροπή
Έκανε στροφή στην καριέρα της
Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 32ης χρονιάς
O τραγουδιστής ήταν κριτής στο «The Voice»
Η παρουσιάστρια αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κανάλι προ μηνών
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγιος Έρωτας»
«Έλεγα στον φίλο μου τον Μάνο, “Αδερφέ, σε παρακαλώ, βρες ένα τηλέφωνο, θέλω να πω τα τελευταία μου λόγια στη μαμά μου“»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.