- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Φως στο Τούνελ: Η τηλεθέαση πρεμιέρας της Αγγελικής Νικολούλη
Έπεστρεψε για 30ή τηλεοπτική σεζόν
Φως στο Τούνελ: Η τηλεθέαση πρεμιέρας της Αγγελικής Νικολούλη - Έπεστρεψε για 30ή τηλεοπτική σεζόν
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ» μέσα από τη συχνότητα του Mega.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής έκανε πρεμιέρα υπενθυμίζοντας πως η εκπομπή «Φως στο τούνελ» μετρά 30 ολόκληρα χρόνια πορείας.
«Καλησπέρα φίλοι μου και καλό φθινόπωρο. Μπαίνουμε στην 30ή τηλεοπτική σεζόν και είμαστε συγκινημένοι. Δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν δεν είχαμε όλους εσάς, τους τηλεθεατές μας αλλά και εσάς που λειτουργείτε εθελοντικά και μας βοηθάτε σε έρευνες για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα», ανέφερε η δημοσιογράφος.
»Αυτή τη χρονιά θα ξεθάψουμε υποθέσεις πολύκροτες, που έμειναν ανεξιχνίαστες κι παραμένουν κλειδωμένες στα συρτάρια των Αρχών. Υποθέσεις που η εκπομπή ερεύνησε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Τώρα με καινούρια στοιχεία και βαθιά έρευνα, θα τις φέρουμε και πάλι στην επικαιρότητα με την ελπίδα ότι θα βρούμε τη λύση», πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, στην πρώτη της εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Η εκπομπή ξεκίνησε δυναμικά καθώς η υπόθεση που απασχόλησε το «Φως στο Τούνελ» αφορούσε τρεις ανεξήγητοι θάνατοι βρεφών, μέσα σε δύο χρόνια στην αγκαλιά του ίδιου προσώπου, αφήνουν πίσω τους σκοτεινές σκέψεις και αναπάντητα ερωτήματα.
Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα του «Φως στο Τούνελ» στο δυναμικό κοινό το 9,1% και σε σύνολο το 15,6%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.