- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
O Άγγελος Παπαδημητρίου για την φιλία του με τον Κωνσταντίνο Τζούμα
Μίλησε για τα τελευταία χρόνια της ζωής του φίλου του
Άγγελος Παπαδημητρίου: Τι πλήγωσε τον Κωνσταντίνο Τζούμα
Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φίλο του Κωνσταντίνο Τζούμα και όσα του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια της ζωής του.
Άγγελος Παπαδημητρίου: Ετοιμάζαμε ένα καινούργιο έργο
O Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ετοιμάζαμε ένα έργο η Κερασία Σαμαρά, ο Κωνσταντίνος Τζούμας και γω. Κατά τη διάρκεια όμως του συνέβησαν όλα αυτά τα άσχημα. Άσχημα εννοώ με την υγεία του, την πτώση του, τις ατυχείς δηλώσεις του. Που ο καημένος ο Τζούμας, πιο υπέροχος άνθρωπος δεν υπήρχε. Είχε λατρεία για τις γυναίκες και τα λοιπά. Ήταν όμως αυτά που λέμε μεταξύ μας και κάπως βγήκε προς τα έξω. Έτυχαν πολλά μαζί, τον πλήγωσε πολύ αυτό αλλά ήταν τόσο αξιοπρεπής».
«Είχε πέσει τότε στο Φίλιον καφέ και έσπασε το σαγόνι του και έφυγαν όλα τα δόντια του. Αυτό το «πες, πες, πες» και αυτές οι βρισιές, είδατε καμιά φορά; Εγώ πιστεύω πολύ και στη γλωσσοφαγιά, αλλά δεν έχει σημασία. Έτυχαν λοιπόν πολλά και τι κάναμε εμείς; Όταν έχασε αυτός την ομιλία του, λέγαμε πως θα μαγνητοφωνηθεί αυτό και μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι θα γίνει η παράσταση μας».
«Αυτό είναι η ζωή! Να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο σου. Τα είχαμε παρατήσει όλα. Η σκέψη μας ήταν να μαγειρέψουμε στον Κωνσταντίνο, να βγούμε έξω και να κάνουμε διάφορα. Όλο αυτό κράτησε για δυο τρία χρόνια και φαινόταν ότι ήταν παιχνίδι, δήθεν ότι κάναμε πρόβα και ήταν ένα ονειρεμένο πράγμα» πρόσθεσε, επίσης, ο Άγγελος Παπαδημητρίου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Στον ΑΝΤ1 και την ψυχαγωγία την περίμεναν οι τηλεθεατές και συνέβη η ανατροπή
Έκανε στροφή στην καριέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.