TV & Media

O μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που έχει κλέψει τη γυναίκα του Παπακαλιάτη

Τι είπε ο Χρήστος Λούλης για το «Maestro»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που έχει κλέψει τη γυναίκα του Παπακαλιάτη
(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI)

Στη συμμετοχή του στο Maestro που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου αναφέρθηκε με χιουμοριστικό τρόπο ο Χρήστος Λούλης είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Νομίζω πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που έχω κλέψει τη γυναίκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη».

Ο ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά του MEGA, αναλαμβάνονται και πάλι τον ρόλο του Ανδρέα, του κυνικού τεχνοκράτη: «Σε αυτό το γύρισμα ήταν τρομερό αυτή η ορολογία που λέω, δεν μπορούσα να τα πω». Η εκπομπή προέβαλε επίσης ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την εμφάνισή του στα επόμενα επεισόδια του Maestro.

Η αναφορά στο «Famagusta»

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει τον λόγο που το «Famagusta» στο οποίο πρωταγωνιστεί φέτος έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό: «Δεν έχω ιδέα το τι ακουμπάει τον κόσμο κάθε φορά. Νομίζω πως το πιο τίμιο κομμάτι της ιστορίας είναι ότι πρόκειται για μια μητέρα και ένα παιδί. Ένα παιδί που της το παίρνουν από τα χέρια, όχι με κακό τρόπο, αλλά γιατί νομίζουν ότι εκείνη πέθανε. Δεν ξέρω ποια μητέρα μπορεί να δεχτεί ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί της».

Ο Χρήστος Λούλης εξήγησε πως η σειρά Famagusta θα ρίξει αυλαία με το φινάλε του β’ κύκλου στις αρχές καλοκαιριού και θα επιστρέψει με τη νέα σεζόν: «Δεν έχουμε τελειώσει με τα γυρίσματα, έχουμε κι άλλα. Θα τα κάνουμε μέσα στον Μάιο και αρχές Ιουνίου και θα μείνουν κάποια μέσα στο Σεπτέμβριο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.