TV & Media

Τom Brady: «Μην ξαναπείς τέτοια «μ@###α» είπε σε παρουσιαστή του αφιερώματος προς τιμήν του

Στο πλαίσιο του «Greatest Roasts of All Time: Tom Brady»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tom Brady: Η άβολη στιγμή στo ζωντανό αφιέρωμα
US former American football player Tom Brady poses during the 2024 Laureus World Sports Awards ceremony, in Madrid, Spain, 22 April 2024. EPA/Kiko Huesca

Tom Brady: Η άβολη στιγμή στo ζωντανό αφιέρωμα

Την Κυριακή, το Kia Forum και εκατομμύρια τηλεθεατές στο σπίτι ήρθαν σε δύσκολη θέση παρακολουθώντας το ζωντανό αφιέρωμα του Netflix «The Roast of Tom Brady», όταν ο κωμικός Jeff Ross αστειεύτηκε με τον Robert Kraft, ιδιοκτήτη των New England Patriots, και τον Tom Brady, ρωτώντας αν ο πρώτος «θέλει μασάζ».

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του, ο Ross καταπιάστηκε με την καριέρα του Βrady, αφού ήταν η 199η επιλογή στο ντραφτ του NFL. «Καθόταν εκεί για μέρες, περίμενε και περίμενε, και τελικά σε επέλεξαν στον έκτο γύρο, όταν ο σκύλος του τότε manager πάτησε κατά λάθος στο πληκτρολόγιο», αστειεύτηκε.

Στη συνέχεια, ο Ross αφηγήθηκε μια στιγμή που ο Brady είπε στον ιδιοκτήτη: «Είμαι η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ ο οργανισμός σας», όταν εντάχθηκε στους Patriots. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα πριν ο Ross πει την ατάκα: «Θα θέλατε ένα μασάζ;».

Η αναφορά είχε να κάνει με την σύλληψη του Kraft το 2019 σε ένα ινστιτούτο μασάζ στη Φλόριντα με την κατηγορία της πληρωμής για παροχή υπηρεσιών πορνείας.  «Μην το ξαναπείς τέτοια μ@###α» είπε ο Brady στο αυτί του Ross.  «Εντάξει, εντάξει», απάντησε ο Ρος, νευρικά.  Αφού ολοκλήρωσε το σετ του, ο Ross και ο Brady αγκαλιάστηκαν στη σκηνή, ανταλλάσσοντας λόγια με χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

Στο πλαίσιο του «Netflix Is a Joke Fest», το «Greatest Roasts of All Time: Tom Brady» παρουσίασε τον θρυλικό quarterback, ο οποίος έπαιξε 20 σεζόν για τους New England Patriots και τρεις για τους Tampa Bay Buccaneers, να δέχεται αστεία από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.