TV & Media

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς»

Τι είπε για την καριέρα του ως σκηνοθέτης και όσα τον προβληματίζουν στην ελληνική κοινωνία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς»

Σωτήρης Τσαφούλιας: Τι είπε για τους Έλληνες γονείς - Τι είπε για την καριέρα του ως σκηνοθέτης και όσα τον προβληματίζουν στην ελληνική κοινωνία

Για την καριέρα του ως σκηνοθέτης, την οικογένειά του και όσα τον προβληματίζουν στην ελληνική κοινωνία μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε εκπομπή που ήταν καλεσμένος

Ερωτηθείς σχετικά με το αν οι Έλληνες είναι καλοί γονείς απάντησε πως «δεν είμαστε καλοί γονείς» και εξήγησε: «Γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι ο βράδυ. Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0npcvhzimmx)

Για την σκηνοθεσία πρόσθεσε πως «ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0np7n435skp)

Για την αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο και τους συναδέλφους του κατέληξε:

«Δεν μπορώ καθόλου τη φασαρία αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0npnskhmbqx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ