TV & Media

Σταύρος Μαυρίδης: «Πάνω στο μεθύσι έλεγα ψέματα περί αυτοκτονίας»

Αποκάλυψε πως ο εισαγγελέας διέταξε να μπει στο ψυχιατρείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης
Σταύρος Μαυρίδης: Τι είπε για τις σκέψεις αυτοκτονίας © NDP Photo Agency

Σταύρος Μαυρίδης: Τι είπε για τις σκέψεις αυτοκτονίας - Αποκάλυψε πως ο εισαγγελέας διέταξε να μπει στο ψυχιατρείο

Για τη δύσκολη περίοδο που είχε εθισμό στο αλκοόλ, αλλά και την παραμονή του σε ψυχιατρική κλινική μίλησε ο Σταύρος Μαυρίδης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρνήθηκε, ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, αλλά απειλούσε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό του, όταν ήταν μεθυσμένος.

«Αυτά περί αυτοκτονιών τότε ήταν για να διώξω τα κανάλια από την πόρτα του σπιτιού μου. Ήμουν μεθυσμένος, το σφάλμα ήταν καθαρά δικό μου. Στα πολύ κάτω μου είχα πιει δυο και τρία τσίπουρα και το γλεντούσα. Είχα εθιστεί στο αλκοόλ για 2 – 3 χρόνια. Τότε λοιπόν λόγω του ότι πάνω στο μεθύσι μου έλεγα όλα αυτά τα ψέματα περί αυτοκτονίας σε μια ζωντανή εκπομπή, ο εισαγγελέας διέταξε να νοσηλευτώ στο ψυχιατρείο του Θριάσιου, όπου μου έδιναν κάτι βιταμίνες και ένα χάπι για τον εγκέφαλο, γιατί πάσχω από παρεγκεφαλίτιδα. Και στο Θριάσιο όμως έξανα παραστάσεις, βραδιές θεάτρου» ανέφερε.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ -Ο γάμος της Κορίνας

Ακολούθως, ο Σταύρος Μαυρίδης εξήγησε τον λόγο που «εξαφανίστηκε» μετά τη νοσηλεία του, αποκαλύπτοντας ότι έμεινε για έναν χρό9νο στο Άγιον Όρος.

«Μετά το ψυχιατρείο, πήγα σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος περίπου για έναν χρόνο. Σκέφτηκα να γίνω μοναχός, είχα φορέσει και ράσο. Τώρα που γύρισα στα εγκόσμια, βλέπω πως όλοι είναι σε έναν πανικό μέσα στο άγχος. Στο μοναστήρι ήμουν μόνος με τον εαυτό μου, κάνοντας εσωτερικό διαλογισμό. Προσευχόμουν στον Θεό και έπαιρνα δύναμη», υπογράμμισε.

«Δεν μου έλειπε τίποτα και κανείς. Υπάρχει πολλή τοξικότητα στους ανθρώπους. Είχα επικοινωνία με δύο μόνο άτομα. Τα κινητά, οι τηλεοράσεις και όλα αυτά έφαγαν delete και είδα την άλλη πλευρά της ζωής. Όταν εμπεδώσεις την μοναξιά και είσαι με τον Θεό, είσαι πολύ καλά», σημείωσε για την παραμονή του στο Άγιον Όρος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ