TV & Media

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση έξι μέρες μετά τον θάνατο τoυ πατέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση έξι μέρες μετά τον θάνατο τoυ πατέρα της
© ΝDP

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της σε ηλικία 68 ετών 

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Μαρίνα Σάττι, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της πατέρας της ο οποίος πέθανε σε σε ηλικία 68 ετών, από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μαρίνα Σάττι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, σε ένα story της δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία κάθεται στους ώμους του πατέρα της.

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση έξι μέρες μετά τον θάνατο τoυ πατέρα της

Γεννημένος  στο Σουδάν, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι ο οποίος ήταν αναισθησιολόγος, έφτασε στην Ελλάδα το 1972 και σπούδασε ιατρική. Υπήρξε Αναπληρωτής Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού από το 1983 έως το 1989 και καθηγητής αναισθησιολογίας στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθήνας από το 1989 έως το 1995.

Μαρίνα Σάττι: Τι είχε πει για τον πατέρα της

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας το 2024 με το τραγούδι «Ζάρι», σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αναφερθεί στον αγαπημένο της πατέρα. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», η τραγουδίστρια είχε πει: «Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ