TV & Media

Μαρία Κωνσταντάκη: Μια κυρία μου είπε «μην στενοχωριέσαι, η ομορφιά δεν είναι τόσο σημαντική»

Τι της είπε μετά από παράσταση που συμμετείχε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Κωνσταντάκη: Μια κυρία μου είπε «μην στενοχωριέσαι, η ομορφιά δεν είναι τόσο σημαντική»
Μαρία Κωνσταντάκη: Μια κυρία μου είπε «μην στενοχωριέσαι, η ομορφιά δεν είναι τόσο σημαντική» © NDP Photo Agency

Μαρία Κωνσταντάκη: Το αστείο κοπλιμέντο που δέχτηκε από μία κυρία - Τι της είπε μετά από παράσταση που συμμετείχε

Ένα από τα πιο αστεία κομπλιμέντα που της έχουν κάνει θυμήθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το σχόλιο μιας γυναίκας που της απευθύνθηκε μετά το τέλος μιας παράστασης, στην οποία συμμετείχε.

«Μια κυρία που είχε έρθει να με δει σε μια παράσταση, ήταν τόσο γλυκιά και τόσο όμορφη, με παρακολουθούσε και τις συνεντεύξεις μου. Και μου είπε "είσαστε τόσο φωτεινό πλάσμα, είσαστε τόσο καλή, τόσο έξυπνη και ευφυής. Και να σας πω και κάτι; Μη στενοχωριέσαι, η ομορφιά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο". Είχα γελάσει τόσο πολύ της είπα "σας ευχαριστώ τόσο πολύ". Αυτό το "μη στενοχωριέσαι κορίτσι μου που μπορεί να μην είσαι και τόσο όμορφη, υπάρχουν πιο σημαντικά" το είπε τόσο καλοπροαίρετα που δεν με πείραξε καθόλου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d03hpmjdzh2p)

«Με ενοχλούσε πάρα πού η μύτη μου και για αυτό την έκανε και πλαστική εκεί στα 22 μου. Με ενοχλούσαν και τα δόντια μου, τα οποία και τώρα δεν τρελαίνομαι αλλά τώρα στα 50 ου να αλλάξω δόντια; Είναι αστείο. Τα πόδια μου επίσης με ενοχλούσαν που ήταν πολύ λεπτά και είχαν ένα άνοιγμα και με ενοχλούσε και η σκολίωση», είπε ακολούθως αναφερόμενη στην ανασφάλεια που είχε σε πιο νεαρή ηλικία, με την εξωτερική της εμφάνιση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ