TV & Media

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης - Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Μπισμπίκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετέβη ο γνωστός ηθοποιός - Υποβλήθηκε σε επέμβαση - Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης © Instagram/Vasilis Bisbikis

Βασίλης Μπισμπίκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετέβη ο γνωστός ηθοποιός - Υποβλήθηκε σε επέμβαση - Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Μπισμπίκης, έπειτα από έντονη ενόχληση που αισθάνθηκε στο στήθος.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο

Ο δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, υπέστη έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα (4/3), ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την Δέσποινα Βανδή. Ένιωσε αδιαθεσία και ενημέρωσε την σύντροφό του. Η τραγουδίστρια τον πήγε η ίδια στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της. Έκτοτε δεν έχει φύγει από το πλευρό του.

Εκεί οι γιατροί, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο την Πέμπτη (8/3).

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czo6lg1jxgn5)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την Κυριακή ενώ η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Σήμερα η εφημερίδα Espresso με δημοσίευμά της αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, αναφέροντας ότι οι γιατροί αποφάσισαν να του τοποθετήσουν stent. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ