TV & Media

Ο Jon Stewart επιστρέφει στο «The Daily Show» εν μέσω προεκλογικής περιόδου

Τον είχε αντικαταστήσει ο Trevor Noah για επτά χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Jon Stewart επιστρέφει στο «Daily Show» εν μέσω προεκλογικής περιόδου
Ο Jon Stewart θα παρουσιάσει ξανά το «The Daily Show» μετά από 9 χρόνια

Ο Jon Stewart επιστρέφει στο «The Daily Show» Ο μετά την αποχώρησή του το 2015

Μετά από μια πολύμηνη αναζήτηση για έναν νέο παρουσιαστή του «The Daily Show», το δίκτυο Paramount Global στρατολόγησε τον Jon Stewart, σύμφωνα με το Variety. O Jon Stewart παρουσίαζε την εκπομπή στην πιο δημοφιλή εποχή της και τώρα επιστρέφει κάθε Δευτέρα βράδυ για όλο το 2024, μια χρονιά εκλογών για τις ΗΠΑ.

Jon Stewart RETURNS to The Daily Show as Temporary Host | E! News

Η εκπομπή «The Daily Show» θα μπορούσε να επεκταθεί μέχρι το 2025 και θα ξεκινήσει τις προβολές της στις 12 Φεβρουαρίου. Διαφορετικοί οικοδεσπότες θα παρουσιάζουν την εκπομπή τις Τρίτες και τις Πέμπτες, ενώ η Jen Flanz, η τρέχουσα εκτελεστική παραγωγός, θα συνεχίσει τα καθήκοντά της.

«Ο Jon Stewart είναι η φωνή της γενιάς μας και είναι τιμή μας που τον έχουμε πίσω στο “The Daily Show” του Comedy Central για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την παραφροσύνη και τον διχασμό που ταράζει τη χώρα καθώς μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο», είπε ο Chris McCarthy, πρόεδρος του Showtime/MTV Entertainment Studios, σε μια δήλωση. «Στην εποχή της συγκλονιστικής υποκρισίας και της πολιτικής του θεάματος, ο Jon είναι το τέλειο άτομο για να τρυπήσει την κενή ρητορική και να προσφέρει την δική του οπτική με το λαμπρό πνεύμα του».

Μετά την αποχώρηση του Jon Stewart το 2015, ανέλαβε ο Trevor Noah

Από την αποχώρησή του το 2015, ο Stewart έχει ασχοληθεί με άλλα projects. Υπήρξε εκτελεστικός παραγωγός του «The Late Show With Stephen Colbert» του CBS ενώ παρουσίαζε μια εβδομαδιαία εκπομπή στην Apple, «The Problem With Jon Stewart» η οποία δεν είχε τόσο μεγάλη ακροαματικότητα όσο το «The Daily Show».

Ο Jon Stewart επιστρέφει στο «Daily Show» εν μέσω προεκλογικής περιόδου
© ΕΡΑ / SARAH YENESEL

Μετά την αποχώρηση του Jon Stewart το 2015, ανέλαβε ο Trevor Noah για επτά χρόνια, πριν παραιτηθεί τον Δεκέμβριο του 2022.

Ενώ η περίοδος του Noah ως οικοδεσπότης είχε καλή ανταπόκριση, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Emmy, ήταν ο Stewart που καθιέρωσε το «The Daily Show» ως εκπομπή επικαιρότητας.

Μετά την απόφαση του ίδιου του Noah να παραιτηθεί τον Δεκέμβριο, από την εκπομπή πέρασαν διάφοροι οικοδεσπότες, συμπεριλαμβανομένων των Sarah Silverman, Leslie Jones και Hasan Minhaj.

Μετά την επιστροφή του Jon Stewart, το «The Daily Show» ανακοίνωσε ότι για το υπόλοιπο της εβδομάδας θα έχει ως παρουσιαστές τους Desi Lydic, Michael Kosta και Ronny Chieng.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ