TV & Media

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε

«Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε - Οι αποκαλύψεις της γνωστής ηθοποιού.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε σε συνέντευξη που έδωσε στο «I Love Σου Κου» το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

«Μου λένε ότι είμαι γουρλού στις δουλειές μου. Η ζωή μου τα έφερε όλα απλόχερα. Δεν μετανιώνω για καμία επιλογή, ακόμα κι αν ήταν λάθος. Έκανα τώρα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν, ήθελαν ηλικίες μεγαλύτερες από τη δική μου. Εγώ είμαι 55, ήθελαν παραπάνω. Θέλουν πιο μικρές, πιο μεγάλες και η δική μου η γενιά είμαστε στο ενδιάμεσο. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα για 55; Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι ανοιχτή στα πάντα, σε ό, τι προκύψει στη ζωή. Αν το αποφασίσουμε, μπορεί και να παντρευτούμε», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ενώ για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε, πρόσθεσε:

«Το πρωί έκανα την επέμβαση, μετά πήρα αεροπλάνο και πήγα στη Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο. Ο θεατρικός παραγωγός προς τιμήν του μου είπε να το ακυρώσουμε, απλά ήταν ένα κατάμεστο θέατρο, χίλια άτομα. Σκεφτόμουν και όλους τους άλλους, είναι μια ομαδική δουλειά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxvssc3k3tah)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ