TV & Media

Μαρίνα Πατούλη: «Φοβάμαι να φορέσω χρυσό - Αποδέχομαι τον όρο Barbie»

Εξομολογείται ότι έχει δεχθεί bullying

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Πατούλη
Γιατί η Μαρίνα Πατούλη φοβάται να φορέσει χρυσό © EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μαρίνα Πατούλη: Γιατί φοβάται να φορέσει χρυσό - Τι λέει για τον τίτλο «Barbie»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί και τον φόβο που έχει πλέον να φορέσει χρυσό, αλλά και τον τίτλο «Barbie» που της αποδίδεται. 

«Αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο όρος sex symbol. Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό. Το κεφάλαιο "γάμος" έχει κλείσει για μένα. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου. Καλώ φίλους στο σπίτι για να μη νιώθω μόνη», είπε η Μαρίνα Πατούλη στο «Mega Καλημέρα». Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί σεξιστικά σχόλια και καυστικά σχόλια για τις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά επιλέγει να απαντήσει με τη δουλειά της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε άλλο σημείο, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τα σχόλια που υπήρξαν πριν από λίγα χρόνια για το «χρυσό σαλόνι», στο οποίο είχε φωτογραφηθεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη. «Έχω δεχτεί bullying με τον Γιώργο. Μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, έχω γελάσει με κάποια σχόλια, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο, που να μη θίγει την προσωπικότητά μου. Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο».

Επιπλέον, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως της έχει τύχει να την ερωτευτεί μαθητής της. «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Είμαι δύο χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος γενικά, είμαι χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα», είπε η Μαρίνα Πατούλη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxbxw6rzmbch)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ